Ga direct naar inhoud

Bekijk alles over goed werkgeverschap

Met handige tips, interviews en achtergrondartikelen werken we samen aan goed werkgeverschap.

Maak het verschil als werkgever en ontdek alles wat met goed werkgeverschap te maken heeft

Hier vind je alles wat je nodig hebt om het beste uit je bedrijf te halen. We bieden waardevolle inzichten en praktische adviezen om je te helpen aan tevreden werknemers en een gezond bedrijf in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Thema's

Overzicht werkgevers

‘Laat werkgevers invloed houden bij begeleiding arbeidsongeschiktheid’

Commissie Octas kwam eind februari met aanbevelingen om het WIA stelsel toekomstbestendig te maken. Namens Nationale-Nederlanden geven directeur Inkomen Collectief Igno Schings en beleidsadviseur sociale zekerheid Anna-Marie Beerda hun visie op deze voorstellen.

Lees meer

Wat is autonomie en waarom is het belangrijk? Dat zit zo

Een leidinggevende die continu over je schouder meekijkt? Nee, bedankt. Iedereen heeft behoefte aan autonomie. Leer alles over het belang van autonomie.

Lees meer

Hoe help je werknemers bij gedragsverandering? Tips van een expert

Om je mentale gezondheid te verbeteren, moet je vaak je gedrag veranderen. Expert Doeschka Anschutz van The Lab of Life vertelt hoe je dat aanpakt.

Lees meer

Pensioen, een arbeidsvoorwaarde met vlekken

Hans Kraaijeveld, strategisch productmanager pensioen over de Wet toekomst pensioenen (Wtp).

Lees meer

‘Mijn motto? Pensioen is een feestje’

De pensioensector staat nooit stil. Van nieuwe pensioenregels tot persoonlijke groei: een goede adviseur leert steeds weer bij. In deze eerste aflevering: Marlies Hensen van advieskantoor Herenvest.

Lees meer

Blik vooruit: ‘We willen ook in de toekomst het beste pensioenstelsel van de wereld hebben’

Waarom overstappen naar een nieuw pensioenstelsel? Die vraag krijgt Kees Swinkels vaak. De country business leader van Mercer bespreekt het antwoord met Tom Haaring van Nationale-Nederlanden. “Als we met de oude pensioenregels doorgaan, bungelen we straks onderaan de lijst."

Lees meer

Nieuwsbrief

Als ondernemer ben je continu in beweging. De wereld om je heen verandert, en jij en je onderneming ook. Met onze tips, achtergrondartikelen en interviews helpen we jou om die veranderingen vol vertrouwen aan te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

uniqueid

“Ik leid m’n leven nu zoals ík dat wil, niet zoals ik denk dat het zou moeten”

Nina Hooimeijer zegt haar topbaan bij de overheid op en kiest voor het moederschap en een rustigere baan. Maar dan hoort ze over jazzpodium BIRD.

Lees meer

In 9 stappen overstappen naar elektrisch rijden

Volg deze 9 stappen en ontdek hoe je als ondernemer kunt overstappen op elektrisch rijden - van een enkele bedrijfsauto tot een compleet wagenpark.

Lees meer

Harry wil de familiebrouwerij overdragen aan zijn kinderen, de vijfde generatie. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Dochter Michelle en zoon Martijn hebben hun eigen plannen.

Lees meer over Alfa Bier

Zero-emissiezones? Dat zit zo

Vanaf 1 januari 2025 voert een aantal steden en gemeenten in Nederland zero-emissiezones in. Dit betekent het voor jou als ondernemer.

Lees meer

Workations maken een bedrijf extra sexy om voor te werken

Deborah Luetolf, eigenaresse van Workplayz, ondervond aan den lijve de kracht van werken op een andere locatie, en besloot daar iets mee te doen.

Lees meer

Een workation voor je medewerkers? Dat zit zo

Waarom zou je je personeel op workation laten gaan? Hoe draagt het bij aan gezonde en vitale medewerkers, en wat zijn de nadelen? Lees er alles over.

Lees meer

In 10 stappen stress bespreekbaar maken op de werkvloer

Door regelmatig met werknemers te praten over stress, kun je verzuim voorkomen. Maar hoe pak je zo’n gesprek aan?

Lees meer

8 tips om werkstress bij werknemers te voorkomen

Stress op het werk is beroepsziekte nummer één. Dit leidt jaarlijks tot een toename van ziekteverzuim. Gelukkig is werkstress te voorkomen.

Lees meer

Duurzame inzetbaarheid: zo helpen onze experts jou daarbij

Duurzaam inzetbare werknemers: daar wordt iedere werkgever blij van. Onze experts helpen je graag het verschil te maken bij praktisch beleid.

Lees meer

Waarom een functioneringsgesprek belangrijk is

Een goed gesprek tussen werkgever en werknemer is in de huidige arbeidsmarkt, belangrijker dan ooit. Lees wat een functioneringsgesprek je oplevert.

Lees meer

Het functioneringsgesprek? Dat zit zo

Met een functioneringsgesprek werk je aan een goede relatie tussen werkgever en werknemer. Lees hoe dat werkt en wat een functioneringsgesprek precies is.

Lees meer

“Door goed voor je personeel te zorgen, kan je bedrijf groeien”

Sociaal ondernemer Ilse zet vol in op het smeden van een hecht, tevreden team. Lees hoe het afsluiten van een pensioenregeling haar daar bij helpt.

Lees meer

"We moeten voorkomen dat we een verloren generatie krijgen"

Heleen Vaandrager en Willem Wesselink, beiden gedreven door maatschappelijke verantwoordelijkheid, vertellen over het belang van pensioencommunicatie en persoonlijke keuzebegeleiding.

Lees meer

8 tips van BASF | Nunhems om werknemers te begeleiden bij de overgang van DB naar DC

Het kan een uitdaging zijn collega's te begeleiden bij de overstap van een DB- naar een DC-regeling. Pensioenspecialist Jacqueline van der Linden kreeg haar collega’s in beweging.

Lees meer

Samen sterker: meer plezier voor werknemers en een besparing voor werkgevers

Vanuit 4 verschillende perspectieven wordt besproken hoe je goed werkgeverschap, meer plezier voor werknemers en een besparing voor werkgevers kunt realiseren.

Lees meer

Zo gaat HR-manager Siebe om met ziekteverzuim

Hoe gaat Siebe om met zieke werknemers? Wat moet hij allemaal regelen? En welke ondersteuning krijgt hij daarbij vanuit onze module Ziekteverzuim?

Lees meer

Wat als je werknemer ziek wordt en je niet verzekerd bent?

De kans dat je werknemers langdurig ziek worden, is altijd aanwezig. Maar wat als je werknemer ziek wordt en jij geen verzekering hebt?

Lees meer

10 tips voor meer vitaliteit bij je werknemers

Als leidinggevende zie je graag meer vitaliteit bij je werknemers. Gezondheidsdeskundige Lisa Hendriks geeft 10 tips voor stappen in de goede richting.

Lees meer

In 10 stappen naar een duurzamer bedrijfspand

Voor veel bedrijfspanden is sinds 1 januari energielabel C verplicht. Lees hier hoe je in tien slimme stappen je pand verduurzaamt en energie bespaart.

Lees meer

"Jongeren en ouderen vullen elkaar aan"

Elske pleit niet alléén voor grijs op de werkvloer maar juist voor de mix tussen jong en oud. Stoppen met leeftijdsdenken levert haar veel successen op.

Lees meer

Checklist: zo ga je om met personeelstekort

Heb jij een tekort aan personeel? Dat zet je de hele organisatie onder druk. Lees onze checklist en ontdek hoe je je bedrijf zo goed mogelijk draaiende houdt.

Lees meer

Zo voorkomen deze 6 bedrijven verzuim - en dit kun jij daarvan leren

Verzuim wil je zoveel mogelijk voorkomen. Met sportieve challenges en verlof voor onverwachte gebeurtenissen. Lees wat ze bij andere organisaties nog meer doen.

Lees meer

Dit moet je weten over arbeidsconflicten als verzuimoorzaak

Arbeidsconflicten kunnen verzuim veroorzaken. Hoe voorkom je dit als werkgever? En wat kun je doen om het arbeidsconflict op te lossen?

Lees meer

Alles over hoge werkdruk en werkstress

Het ziekteverzuim in Nederland is nog steeds hoog. Hoge werkdruk en werkstress zijn een belangrijke oorzaak. Lees alles over dit onderwerp.

Lees meer

"Zo hard groeien is geweldig, maar ook een uitdaging"

In de podcast Ondernemerslust vertelt Teun van Leijsen van warmtekussenbedrijf Stoov over een stap opzij doen als CEO. Wat levert hem dat op? Luister nu.

Lees meer

"Gelukkig zet ik me vrij snel over teleurstellingen heen"

Na een blessure stopt Rocky Hehakaija bij Jong Oranje. Ze begint met ondernemen en zet een succesvolle stichting op. Luister haar verhaal nu.

Lees meer

"Doordat ik altijd dichtbij mezelf blijf, kom ik nooit in de knoei"

Duurzaamheid is voor ons echt het allerbelangrijkste. In Ondernemerslust vertelt Shirley Schijvens hoe ze haar familiebedrijf verduurzaamde. Luister nu.

Lees meer

Samen Sterker: samen werken aan een duurzame pensioenregeling

Lees hoe Friesland Lease met hulp van 100%helder, overstapte naar een beschikbare premieregeling van Nationale-Nederlanden.

Lees meer

Zo stap je over van een DB- naar een DC-regeling

De nieuwe Wet toekomst pensioenen is een feit. In dit artikel vertellen we je met welke stappen je rekening moet houden bij het omzetten van pensioenregelingen.

Lees meer

Blik vooruit: het veranderende pensioenstelsel

Wat gaat het nieuwe pensioenstelsel betekenen voor de praktijk van het pensioenadvies? Mirjam Verkerk van WTW en Tom Haaring gaan in gesprek en blikken vooruit.

Lees meer

Gynaecoloog Manon Kerkhof: "Veel vrouwen met overgangsklachten zitten onnodig thuis"

Over de overgang bestaat nog veel onwetendheid. Gynaecoloog Manon Kerkhof vertelt wat je als werkgever moet weten en hoe je je werknemers kunt ondersteunen.

Lees meer

Trendrapport ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid juni 2023

Nationale-Nederlanden heeft alle trends in ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid verzameld in een compleet trendrapport. We delen de belangrijkste inzichten.

Lees meer

11 Verzuimoorzaken waar je niet zo snel aan denkt

In dit artikel noemen we elf minder bekende verzuimoorzaken waar je niet zo snel aan denkt. Zoals werknemers die zich ziekmelden vanwege slaaptekort..

Lees meer

Samen sterker: soepel naar een toekomstbestendig pensioen

Kennis, samenwerken en een ondernemende houding. Volgens salesmanager Rob Liefting zorgen deze pijlers ervoor dat veel mensen meer dan 10 jaar bij Busch werken.

Lees meer

Collectieve waardeoverdracht en garanties voor deelnemers

Hoe kun je als pensioenfonds het belang van je deelnemers optimaal beschermen? Pensioenfonds Henkel koos voor een collectieve waardeoverdracht (buy-out) bij NN

Lees meer

In 6 stappen een pensioen voor je medewerkers afsluiten

Een pensioenregeling is een goede arbeidsvoorwaarde. Je trekt medewerkers aan en behoudt ze. Met deze 6 stappen sluit je een regeling af.

Lees meer

Zo helpt een open sfeer op de werkvloer tegen verzuim

Met een open sfeer op de werkvloer kun je het ziekteverzuim terugdringen. Deze praktische tips helpen jou als werkgever om een open werkcultuur te creëren.

Lees meer

Wat is verzuimpreventie en waarom is het zo belangrijk? Dat zit zo

Helemaal voorkomen dat je werknemers uitvallen is onmogelijk, maar verzuim is wel te minimaliseren. In dit artikel vertellen we je alles over verzuimpreventie.

Lees meer

Checklist verzuim voorkomen: dit mag je niet vergeten

Verzuimexpert Jeroen Beesems van ArboNed geeft in deze checklist tips om verzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees meer

Dit moet je weten over lichamelijk te zwaar werk als verzuimoorzaak

Wanneer is werk té fysiek belastend? Waar moet je als werkgever op letten? Lees meer over wat je als werkgever wilt en moet weten over lichamelijk te zwaar werk

Lees meer

Verzuimoorzaken: iedere generatie zijn eigen uitdaging

Per generatie zijn er zijn typische verzuimoorzaken en uitdagingen. Dit kun je als werkgever doen om generatiegerelateerd verzuim te verminderen.

Lees meer

Emotionele arbeidsbelasting: zo voorkom je als werkgever verzuim

Steeds meer werknemer ervaren een te hoge emotionele arbeidsbelasting. Maar wat is het en hoe voorkom je dat jouw werknemers hierdoor uitvallen?

Lees meer

Bouwonderneming Van Wijnen innoveert als woningbouwer én werkgever

Pensioen als onderdeel van werkgeluk en van goed werkgeverschap. Lees hoe bouwonderneming van Wijnen dit aanpakt.

Lees meer

Onzekere tijden: hoe gaan pensioenadviseurs daarmee om?

Pensioenadviseurs Joep Trienekens en Janna Schenk van het Rotterdamse adviesbedrijf Ecclesia EBC geven een inkijkje in hun dagelijkse praktijk.

Lees meer

Goed werkgeverschap is ook een goed pensioen

Ondernemer Wouter Coenradie besteedt veel aandacht aan goed werkgeverschap. Onder meer om de juiste mensen binnen te halen én te houden.

Lees meer

Op weg naar (meer) werkgeluk in jouw organisatie

Ontdek hoe het P3F-model kan bijdragen aan (meer) werkgeluk in jouw organisatie. Frank Brinkmans deelt belangrijke inzichten en tips over werkgeluk.

Lees meer

Wat is werkgeluk en waarom is het zo belangrijk? Dat zit zo

Gelukkige werknemers zijn productiever, presteren beter en verzuimen minder. Iets om aan te werken, dat werkgeluk. In dit artikel lees je hoe je dat kunt doen.

Lees meer

Loonontwikkelingen 2023 en je inkomensverzekering(en)? Dat zit zo.

Per 1 januari 2023 stegen het minimumloon, het maximum premie- en dagloon en de cao-lonen meer dan gemiddeld. Wat betekent dit voor je inkomensverzekering(en)?

Lees meer

Psychiater Christiaan Vinkers: ‘Mensen zijn verrassend veerkrachtig’

Psychische termen zoals burn-out of werkstress hoor je steeds vaker. Psychiater Christiaan Vinkers legt uit hoe je daar als werkgever mee om gaat.

Lees meer

Checklist voor vitale medewerkers: dit mag je niet vergeten

Iedere werkgever wilt vitale werknemers. Maar hoe pak je dat aan? Met deze checklist helpen we je in simpele stappen op weg met jouw vitaliteitsbeleid.

Lees meer

7 tips om werknemers met financiële stress te helpen

Het leven wordt steeds duurder. De kans is groot dat jouw werknemers ook financiële stress hebben. Met deze 7 tips ga je daar als werkgever goed mee om.

Lees meer

"Ik wil groeien in impact, niet in omvang"

Ondernemer Douwe Snoek ontdekte zijn empathische kant. De band met zijn werknemers is veel beter en het verzuim lager dan ooit. Luister nu naar zijn verhaal.

Lees meer

"Ik kies altijd voor mijn mensen, in plaats van voor de cijfers"

Ondernemer Laamia Elyounoussi koestert haar werknemers en hun ambities. En dat is te zien aan het lage ziekteverzuim. Luister naar haar verhaal.

Lees meer

“Als het niet op onze duurzame manier kan, doen we het niet"

Ondernemer Ruud Zanders van Kipster runt een duurzame pluimveehouderij. Zijn missie: laten zien dat het kippen houden ook anders kan. Luister nu.

Lees meer

"Verantwoord ondernemen is ook goed voor je personeel zorgen"

Voordat hij de eerste vacature had uitgezet, wist ondernemer Marcel Alberts: het pensioen moet goed geregeld zijn. Zo regelt hij dat voor zijn personeel

Lees meer

Langer leven en het pensioen

We worden steeds ouder. Wat betekent dat voor het pensioen van je werknemers? Welke keuzes kunnen zij maken? Hans Kraaijeveld praat je bij.

Lees meer

Steeds meer duurzaamheid

Nationale-Nederlanden is de pensioenuitvoerder van Eternit en Etex Building Performance. Lees hier hoe zij bijdragen aan duurzaam ondernemerschap.

Lees meer

De WIA-beoordeling wordt eenvoudiger – en dat is niet per se positief

De wachtrijen voor een WIA-keuring bij UWV zijn lang. Daarom heeft de overheid vanaf 1 oktober 2022 een nieuwe maatregel ingevoerd: 60-plussers krijgen een vereenvoudigde WIA-beoordeling. Anna-Marie Beerda, beleidsadviseur sociale zekerheid bij Nationale-Nederlanden, legt uit hoe dit zit.

Lees meer

Re-integreren na een burn-out: zo help je als werkgever met het herstel

Voor de werkgever en de werknemer is re-integreren niet altijd makkelijk. Hoe zorg je er als werkgever voor dat re-integratie na een burn-out soepel verloopt?

Lees meer

Betere gesprekken voeren? Dat begint bij goed luisteren

Goed luisteren is een eigenschap die aandacht en energie vraagt. Hoe kun je dat zo goed mogelijk doen op de werkvloer? Luisterexpert Corine Jansen geeft tips.

Lees meer

Duurzame oplossingen zijn de toekomst

Nationale-Nederlanden is pensioenuitvoerder van Tauw. Dit onafhankelijke adviesbureau is erg milieubewust. Ook bij het beleggen van het pensioengeld.

Lees meer

De pensioenregeling van DB naar DC? Dat zit zo

De nieuwe Wet toekomst pensioenen komt eraan. Werkgevers moeten overstappen van een DB-regeling naar een DC-regeling. We leggen hier alles aan je uit.

Lees meer

Zo verantwoord zijn onze pensioenbeleggingen

De pensioenpremies van klanten beleggen we op een verantwoorde manier. Hiervoor gebruiken we verschillende benchmarks. Lees direct hoe we scoren.

Lees meer

Zo voorkom je verzuim door financiële stress

Financiële stress heeft veel invloed op het werk en kan leiden tot verzuim. Wat zijn de do’s en dont’s voor een werkgever om een werknemer te helpen?

Lees meer

Leer van de vijf gelukkigste landen hoe je werkgeluk een boost geeft

Wat kun jij als werkgever leren van de gelukkigste landen ter wereld? Ontdek inspirerende tips die het werkgeluk van je werknemers een boost geven.

Lees meer

10 tips: zo toon je meer oprechte waardering op de werkvloer

Het tonen van waardering vergroot het werkplezier van je werknemers en verkleint de kans op verzuim. Wij geven je 10 tips om meer waardering op werk te tonen.

Lees meer

Wat oprechte waardering doet voor je werknemers – en voor jezelf

Een persoonlijke blijk van waardering tonen doet wonderen voor je personeel, volgens onderzoeker Margot Joosen. Maar wat ís waardering nu precies?

Lees meer

Dienstverlening bij verzuim

Dienstverlening is maatwerk. Onze dienstverleners stemmen daarom de inzet en kosten van dienstverlening altijd vooraf af met de werkgever en werknemer.

Lees meer

Drie tips om gezonde voeding te stimuleren bij werknemers

Met deze 3 praktische tips stimuleer je op een laagdrempelige manier gezonde voeding bij je werknemers. Zo creëer je een gezonde en energieke werkomgeving.

Lees meer

Een duurzaam pensioen

Duurzaamheid is een thema dat we serieus nemen. Nationale-Nederlanden heeft bij het beleggen van de pensioenpremies oog voor mens, milieu en maatschappij.

Lees meer

10 voorbeelden om je bedrijf te verduurzamen

Wil je weten hoe je kunt starten met verduurzamen bij jouw bedrijf? Lees hier 10 voorbeelden die bijdragen aan een groene toekomst.

Lees meer

Beleggen voor het pensioen

Een persoonlijk pensioen met passende beleggingen, dat wil je als werkgever graag voor je werknemers. Die mogelijkheden worden de komende jaren verruimd.

Lees meer

6 tips om mantelzorgers te ondersteunen

Werknemers die ook mantelzorgen? Dan kan het lastig zijn om hun werk goed te (blijven) doen. Met deze 6 tips help je jouw mantelzorgende werknemers.

Lees meer

Checklist: Wat moet je doen als je werknemer ziek wordt?

Een langdurig zieke medewerker kan voor een werkgever veel gevolgen hebben. Ontdek hoe deze checklist jou kan helpen bij de re-integratie van jouw werknemer.

Lees meer

Met deze 5 tips begin je zo met employer branding

Talent aantrekken en behouden doe je met een sterk werkgeversmerk. Lees onze 5 tips en ga direct aan de slag met je employer brand.

Lees meer

Gezonde spijsvertering zorgt voor vitale werknemers

Werknemers met een gezonde spijsvertering hebben meer energie en focus. Wat kun je als werkgever doen om je werknemers te ondersteunen en verzuim te voorkomen?

Lees meer

Empathisch leiderschap: alle antwoorden op je vragen

Empathisch leiderschap zorgt voor een veilige en prettige werksfeer, minder stress en meer geluk. Maar hoe doe je dat eigenlijk, empathisch leidinggeven?

Lees meer

Wat je als werkgever kunt leren van deze 6 vitale bedrijven

Verbeter de vitaliteit van jouw bedrijf door het voor werknemers mogelijk te maken om aan de gezondheid en fitheid te werken in de baas z'n tijd.

Lees meer

De generatieregeling: dit moet je als werkgever weten

Een generatieregeling is een mooie arbeidsvoorwaarde. Voor oudere én jongere werknemers. Lees over de voordelen en hoe je de regeling invoert.

Lees meer

Samen op weg naar (netto) nul in 2050

Duurzaamheid en klimaat staan hoog op de agenda. In dit artikel lees je hoe we onze klimaatambitie net zero (netto nul) realiseren.

Lees meer

Employer branding? Dat zit zo

Employer branding helpt bij het aantrekken én behouden van talent. Ontdek waarom het belangrijk is om reclame voor jezelf te maken.

Lees meer

Verzuim verzekeren? Dat zit zo.

Krijg antwoord op de meest gestelde vragen over de verzuimverzekering. We leggen uit wat het is, wat verzekerd is en welke keuzes je hebt.

Lees meer

Beter slapen: zo kun jij daar als werkgever aan bijdragen

Volgens slaapexpert Irma Leijten heeft een werknemer die slecht slaapt, grote invloed op het werk. Als werkgever kun jij een rol spelen in het verbeteren ervan.

Lees meer

Veelgestelde vragen over het eigenrisicodragerschap

We gaan in op de meestgestelde vragen rond het eigenrisicodragerschap. Wat houdt het WGA eigenrisicodragerschap in en welke afwegingen zijn hiervoor belangrijk?

Lees meer

Verzekerd loon en loonbegrippen? Dat zit zo

Wat weet jij van loonbegrippen of van verzekerd loon? Om het makkelijker voor je te maken leggen we in dit artikel veel voorkomende loonbegrippen uit.

Lees meer

Veilig werken: 8 arbeidsrisico’s om goed op te letten

Weet jij welke arbeidsrisico's jouw werknemers lopen? Wij zetten 8 veelvoorkomende arbeidsrisico’s op een rij én geven je tips ermee om te gaan.

Lees meer

7 tips voor een succesvolle employee journey

Door het ontwikkelen van een employee journey, creëer je enthousiaste werknemers. Deze tips helpen je om dit voor je organisatie succesvol in kaart te brengen.

Lees meer

Hoe zit het nu echt met burn-outs?

Burn-out lijkt dé ziekte van deze tijd te zijn. Maar bij welke klachten kun je dan spreken van échte burn-outs? En wat kun je als werkgever doen om te helpen?

Lees meer

Zo ondersteun je werknemers met mantelzorgtaken

Wist je dat één op de vier Nederlanders mantelzorg combineert met een betaalde baan? Dat kan vermoeiend zijn. Met deze 5 tips help je je werknemers.

Lees meer

Personeel werven: originele manieren die wél werken

Hoe vind ik een werknemer? Personeel werven is lastig in de huidige arbeidsmarkt. Laat je inspireren door deze originele manieren en wervingsacties.

Lees meer

Checklist: hoe praat ik met mijn medewerkers over pensioen?

Medewerkers stimuleren om wél over hun pensioen na te denken. Met pensioencommunicatie doe je dat. En zet je jezelf ook neer als een goede werkgever.

Lees meer

8 tips voor een goed 55-plus beleid in je organisatie

Door de stijging van de pensioenleeftijd blijven werknemers langer aan het werk. Maar hoe zorg je dat werknemers van 55-plus gezond en betrokken blijven?

Lees meer

Goed werkgeverschap? Dat zit zo

De wereld om ons heen verandert razendsnel. In deze serie praten we je bij. Zo ben jij snel weer up-to-date. Deze keer: wat is goed werkgeverschap?

Lees meer


Oplossingen