Ga direct naar inhoud

Innovatie

Innovatie is nieuwe dingen uitproberen en daarvan leren. Hoe je dat doet? Ontdek onze handige tips, interviews en artikelen.

Bedrijven die bezig zijn met innovatie lopen vaak voorop. Samen spelen we in op kansen in de markt.

Hier vind je alles over innovatie. Van de drie grootste lessen van ondernemers en het veranderen van je verdienmodel tot originele manieren om wél aan goed personeel te komen.

Bouwonderneming Van Wijnen innoveert als woningbouwer én werkgever

Pensioen als onderdeel van werkgeluk en van goed werkgeverschap. Lees hoe bouwonderneming van Wijnen dit aanpakt.

Lees meer

Hybride werken? Dat zit zo

De ene dag thuis en de andere dag op kantoor. Hybride werken wordt steeds meer de standaard. Maar wat komt er allemaal kijken bij deze verandering?

Lees meer

8 tips om aan de slag te gaan met innovatie

In onzekere tijden als deze moeten ondernemers wendbaar en innovatief zijn. Innovatie-expert Jurgen Wildvank deelt 8 tips.

Lees meer

Zo helpt de Cyberwacht gehackte ondernemers

Een telefonische spoedlijn voor gehackt Nederland. Dat is het idee achter de Cyberwacht. Hoe helpt de Cyberwacht jou als ondernemer in de praktijk?

Lees meer

Zelfsturende teams werken zo

Maak je teams zelfsturend voor meer efficiëntie en motivatie. Iets voor jouw bedrijf? Lees de 6 tips en start direct met zelfsturing.

Lees meer

In 3 stappen naar een strategische personeelsplanning? (SPP)

Strategische personeelsplanning is een tool om je vraag naar personeel in kaart te brengen. En je voor te bereiden op de toekomst. Bekijk het voorbeeld.

Lees meer

Nieuwsbrief

Als ondernemer ben je continu in beweging. De wereld om je heen verandert, en jij en je onderneming ook. Met onze tips, achtergrondartikelen en interviews helpen we jou om die veranderingen vol vertrouwen aan te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

uniqueid

“Denk niet in problemen, maar kijk in kansen”

De witte bestelbus werd een Cookiemobiel en de bakfiets promoveerde tot Gebaksfiets. Horecaondernemer Fiona zag nieuwe kansen in crisistijd.

Lees meer

Samen maken we Nederland vitaal en veerkrachtig, met oplossingen van nu.

Ben je benieuwd hoe wij daar invulling aan geven? Bekijk onze video.

6 manieren om innovatie bij je werknemers te stimuleren

Op deze 6 manieren stimuleer je innovatieve ideeën bij je werknemers en gebruik je hun input om innovatie op de werkvloer vorm te geven.

Lees meer

Een verdienmodel: hoe werkt dat?

Wat is een verdienmodel? Hoe bepaal je een verdienmodel? Lees hoe het verdienmodel canvas helpt en bekijk de voorbeelden van verdienmodellen.

Lees meer

Agile werken: past dit bij jouw organisatie?

Agile werken helpt bedrijven om beter in te spelen op veranderingen. Ontdek of het ook bij jouw bedrijf past. En hoe je begint.

Lees meer

80.000 verjaardagsfeestjes door Stichting Jarige Job

Het verhaal van Stichting Jarige Job begon twaalf jaar geleden. Het was een hectische start, maar met succes. Huib deelt zijn grootste drie lessen.

Lees meer

Cyber security? Dat zit zo

Vrijwel dagelijks zijn er berichten over datalekken en gehackte bedrijfsnetwerken. De cyber security was niet goed op orde. Maar wat is dat precies?

Lees meer

“Als ik strakke doelen had gesteld, was ik misschien mijn carrière misgelopen”

Janneke Niessen is succesvol tech-onderneemster en founder van CapitalT. Ze deelt haar belangrijkste ondernemerslessen in deze De Grote Drie.

Lees meer

"Je krijgt niet altijd iedereen mee, en dat is oké"

In De Grote Drie vraagt Nationale-Nederlanden succesvolle ondernemers om tips en tricks die ze in hun bedrijf en carrière geholpen hebben. Deze keer: Marieke Aantjes.

Lees meer

Twee compagnons, één missie en veel veranderingen

Jacob en Tomas zijn al tien jaar compagnons. Wat maakt hun samenwerking zo succesvol? En hoe houden ze hun relatie zakelijk en goed? Lees meer.

Lees meer

"Jong moeder worden heeft gezorgd voor een ongekende drive"

Jong moeder worden is een grote verandering in Kimberley haar leven. En zorgt voor een enorme drive. Ze start een succesvol full service recruitmentbureau.

Lees meer

"Ik wil niet alleen maar voor mijn eigen gewin gaan’"

Bedrijven communiceren steeds vaker via video, podcasts of social media. Daar is muziek voor nodig. Willemijn van TAMBR speelt op deze verandering in.

Lees meer


Innovatieve diensten

DataSmart

Slimme sensoren voor actieve brandpreventie.

Lees meer over DataSmart

Legal Fit

Stel zelf juridische documenten op. Snel en betaalbaar.

Lees meer over Legal Fit

Perfect Day

Eenvoudig, snel en betaalbaar je bedrijf beschermd tegen cybercriminaliteit.

Lees meer over Perfect Day