Ga direct naar: inhoud

Goede zorg voor uw medewerkers

Bent u benieuwd naar de premie inclusief uw collectiviteitskorting? Gebruik de premietabel en uw collectiviteitscode om alle premies inclusief korting te bekijken en te delen.

Premietabel

Zorg goed voor uw medewerkers

De premies voor uw medewerkers

Bent u benieuwd naar de premies inclusief de korting voor uw collectiviteit? Gebruik de premietabel om deze te bekijken en deel deze met uw medewerkers of leden.

Premietabel

Zorgmakelaar

Het is belangrijk dat medewerkers fit blijven. En als ze toch ziek zijn, snel beter worden. Onze Zorgmakelaar kan hierbij helpen.

Expat Health Service

Speciaal voor expats hebben we een speciale regeling: de Expat Health Service. Onze internationale zorgpartners weten hoe de zorg er wereldwijd uitziet. In elk land is de zorg immers anders. En ook de tarieven. Zo zorgt een werkgever dat zijn expats goed verzekerd zijn en overal naar de beste zorgverleners kunnen.

Ontdubbeling zorgkosten

Voor een gezonde medewerker heeft een werkgever waarschijnlijk veel over. Maar hoe houdt hij de kosten betaalbaar? Door goed te kijken naar de basisverzekeringen en aanvullende verzekering van de medewerkers. Misschien betaalt hij nu wel zorgkosten die hun zorgverzekering ‘gewoon’ dekt. Door deze kosten te ontdubbelen kan een werkgever geld besparen.

Waarom de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden?

Toegang tot de beste zorg voor uw medewerkers
Interventiezorg op maat
Samenwerking met de beste preventiepartners
Korting voor uw medewerkers
Ook de zorg voor uw expats goed geregeld

Zorg voor zzp'ers

Bent u zzp’er en wilt u meer weten over de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan krijgt u met de particuliere zorgverzekering van Nationale-Nederlanden toegang tot de beste zorg.

Meer informatie

Zorg voor kleine ondernemers

Heeft u een kleine onderneming, maar wilt u wel een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden aanbieden? Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden van het MKB collectief.

Adviseur zoeken