Ga direct naar inhoud

Zorg voor je werknemers
Zorg voor je bedrijf

Met een collectieve zorgverzekering zorgen we er samen voor dat je werknemers gezond en vitaal zijn én blijven.

Met de Collectieve Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden helpen we je om jouw medewerkers gezond en vitaal te houden. We kennen de problemen die kunnen spelen. In samenspraak met de werkgever bieden we preventie en interventies die passen bij je organisatie en de werknemers.

Met een eigen collectiviteit maak je gebruik van een groot aantal voordelen:

  • Toegang tot beste zorg voor je werknemers, ook expats
  • We helpen je bij het vinden van de juiste interventies
  • Extra voordeel voor je medewerkers op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Houd je bedrijf gezond met een collectieve zorgverzekering

Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers. Met een collectieve zorgverzekering bieden we jou en je medewerkers de middelen om gezond en vitaal te zijn en te blijven.

De Zorgmakelaar en de Adviseur Duurzame Inzetbaarheid helpen je bij het vinden van de pijnpunten binnen je organisatie en bij het kiezen van de juiste interventies. De Expat Health Service helpt je bij de zorg voor werknemers in of uit het buitenland. Daarnaast profiteren je medewerkers van extra dekkingen, de Fit module met handvatten om vitaal te blijven en korting op de restitutie basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Voor grote organisaties is maatwerk mogelijk. Je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Interesse?

Neem contact op met jouw adviseur.

Of zoek een onafhankelijke adviseur

Heb je al een inkomensverzekering met je bedrijf?

Als je al een inkomensverzekering bij ons hebt en meer dan 150 werknemers, dan kun je gebruikmaken van een aantal flinke voordelen. Bestaande klanten bieden we graag iets extra's. Zoals de Zorgmakelaar en het Ontdubbelen van Zorgkosten.

Meer voor klanten met een Inkomensverzekering

Zorg voor zzp'ers

Ben je zzp’er? Bij de ZZP Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden bieden we je 4% korting op de basisverzekering, tot wel 20% korting op de aanvullende verzekeringen én gratis de module Fit.

Meer informatie

Zorg voor kleine ondernemers

Heb je een kleine onderneming, maar wil je wel een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden aanbieden? Vraag jouw adviseur naar de mogelijkheden van het MKB Zorg collectief.

Adviseur zoeken

Voor jouw werknemers

Met de collectieve zorgverzekering profiteert de werknemer van vele extra's. Natuurlijk zijn er de kortingen op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. Ook zijn er extra dekkingen in de aanvullende verzekeringen, voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie. Bovendien kan hij gebruikmaken van de module Fit, om je medewerkers fit en vitaal te houden.Informeer je medewerkers

Op nn.nl/zorgcollectief heb je een eigen pagina met bedrijfsnaam en geldende kortingen. Hier kunnen je medewerkers terecht voor informatie over de verzekering, dekkingen, kortingen en kunnen zij direct toetreden tot jullie collectiviteit.

Downloads:

Wil je meer weten over de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden?

Neem contact op met je adviseur of zoek een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.


Heb je al een collectieve zorgverzekering?

Heb je al een Collectieve Zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden? Dan kun je hier zien welke premie inclusief korting je hebt. In de tabel kun je de premie bekijken en delen.

Premietabel

Kunnen wij je helpen?