Ga direct naar: inhoud

Collectief verzekeren

  • Toegang tot de beste zorg via gecertificeerde adviseurs.
  • Korting op de zorgverzekering.
  • Inzicht te krijgen in de gezondheids risico’s.
  • Toegang tot de beste interventies en arbeidsgerelateerde zorg.

Als werkgever houdt u uw medewerkers graag zo vitaal mogelijk zodat zij duurzaam inzetbaar blijven. Met een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden helpen wij inzicht te krijgen in de gezondheidsrisico’s binnen uw organisatie. We wijzen u de weg naar de beste zorg die deze risico’s zoveel mogelijk beperkt. En bieden uw medewerkers extra voordelen om deze zorg te gebruiken.

Kunnen wij u helpen?

Duurzame inzetbaarheid

Op verschillende manieren zorgt een werkgever ervoor dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Dat noemen we jobfit. Tegelijk verwachten we van medewerkers dat zij duurzaam betrokken blijven en zich afvragen of ze fit genoeg zijn. Wij zetten ons in voor deze Duurzame Inzetbaarheid.

Zorgmakelaar

Het is belangrijk dat medewerkers fit blijven. En als ze toch ziek zijn, snel beter worden. Onze Zorgmakelaar kan hierbij helpen.

Vervangende mantelzorg

Voor mantelzorgers is het lastig om een goede balans te vinden tussen gezin, werk en mantelzorg. Hierdoor kunnen zij overbelast raken. Wij willen helpen dit risico te beperken met Vervangende Mantelzorg.

Expat Health Service

Speciaal voor expats hebben we een speciale regeling: de Expat Health Service. Onze internationale zorgpartners weten hoe de zorg er wereldwijd uitziet. In elk land is de zorg immers anders. En ook de tarieven. Zo zorgt een werkgever dat zijn expats goed verzekerd zijn en overal naar de beste zorgverleners kunnen.

Ontdubbeling zorgkosten

Voor een gezonde medewerker heeft een werkgever waarschijnlijk veel over. Maar hoe houdt hij de kosten betaalbaar? Door goed te kijken naar de basisverzekeringen en aanvullende verzekering van de medewerkers. Misschien betaalt hij nu wel zorgkosten die hun zorgverzekering ‘gewoon’ dekt. Door deze kosten te ontdubbelen kan een werkgever geld besparen.

Leefstijlcoach

Onze online coach helpt medewerkers op een snelle manier fitter te voelen en ziekte te voorkomen. Medewerkers kunnen leren om zichzelf goed te voelen en gezonde keuzes te maken. Dit doen zij online wanneer het hen, en de werkgever, uitkomt.

Waarom de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden?

Toegang tot de beste zorg voor uw medewerkers.
Interventiezorg op maat.
Samenwerking met de beste preventiepartners.
Korting voor uw medewerkers.
Ook de zorg voor uw expats goed geregeld.

Klein zakelijk

Bent u ZZP’er en wilt u meer weten over de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan krijgt u met de particuliere zorgverzekering van Nationale-Nederlanden toegang tot de beste zorg.

Meer informatie

Heeft u een kleine onderneming, maar wilt u wel een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden aanbieden? Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden van het MKB collectief.

Adviseur zoeken


Kunnen wij u helpen?