Ga direct naar inhoud

Check je huid met SkinVision

Snel duidelijkheid over een verdacht plekje op je huid met de app van SkinVision

Eén op de vijf Nederlanders krijgt te maken met huidkanker. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter het te genezen is. Met de SkinVision app kun je gratis en vrijblijvend plekjes op je huid laat checken. Binnen dertig seconden krijg je een risicobeoordeling. Bij een verhoogd risico ontvang je begeleiding en advies over aanbevolen vervolgstappen.

Is er verhoogd risico? Dan ben je op tijd bij de arts. En is er geen reden tot zorg? Dan ben je meteen gerustgesteld. Betrouwbaar, betaalbaar en altijd beschikbaar. Zo maken we samen de zorg beter.

Hoe werkt het?

  • Download de SkinVision app op je telefoon.
  • Maak een account aan bij SkinVision.
  • Koppel het account aan je zorgverzekering. Dit kan via je Nationale-Nederlanden relatienummer of burgerservicenummer (BSN).
  • Met je Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden maak je kosteloos gebruik van de app. Je betaalt geen eigen risico voor het gebruik en het online advies dat je krijgt via de app.
  • Word je doorverwezen naar een medisch specialist in het ziekenhuis? Dan betaal je wel eigen risico voor het bezoek aan de specialist.
  • Heb je geen Zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden? Dan betaal je € 6,99 voor een individuele smart check en € 24,99 voor 3 maanden onbeperkt gebruik. Wil je net als bij de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden een jaar lang onbeperkt gebruik, dan kost dat € 49,99.

Meer weten? Ga naar skinvision.com/nn.

De app SkinVision is eigendom van SkinVision. SkinVision is een officiële dermatologie-kliniek die gereguleerd wordt door de Nederlandse gezondheidszorg. SkinVision wordt gecontroleerd door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en valt onder de regelgeving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Veelgestelde vragen

Waarom biedt Nationale-Nederlanden SkinVision aan?

Bij Nationale-Nederlanden vinden we het belangrijk dat je zelf je gezondheid in de gaten houdt. Maar natuurlijk wél op een slimme en gemakkelijke manier. SkinVision biedt een kwalitatieve en betrouwbare dienst waardoor je altijd en overal zelf je huid kunt checken. Zo ben je in staat om zelf je huid in de gaten te houden en krijg je direct een antwoord.

Ik heb nog geen account bij SkinVision, hoe maak ik die aan? 

Download de SkinVision app in de App store of Google play en maak je SkinVision account aan. Na het verifiëren van je e-mailadres kun je aangeven dat je SkinVision via je zorgverzekering wilt gebruiken. Voer je BSN of NN-relatienummer in en klik op ‘Koppel mijn account’. Je ontvangt een bevestiging dat het is gelukt en kunt nu direct kosteloos gebruik maken.

Je BSN is te vinden achter op je rijbewijs en in je paspoort of op je ID-kaart.

Ik heb al een account bij SkinVision, wat moet ik doen?

Bestaande klanten kunnen binnen de SkinVision app alsnog het aanbod van hun zorgverzekeraar activeren. Ga binnen de app naar instellingen (tandwieltje linksboven), voer daar je BSN of zorgverzekering relatienummer in en klik op ‘Koppel mijn verzekering’. Je ontvangt een bevestiging wanneer het is gelukt.

Waarom moet ik mijn BSN of relatienummer van Nationale-Nederlanden invullen?

Om via Nationale-Nederlanden van dit aanbod gebruik te kunnen maken moet er een koppeling gemaakt worden met jouw SkinVision account. Dat gebeurt met jouw burgerservicenummer (BSN) of relatienummer van Nationale-Nederlanden. Zo controleren we of je gebruik kunt maken van het aanbod.

Hoe weet ik of het is gelukt om mijn verzekering te koppelen met SkinVision? 

Wanneer je je account succesvol gekoppeld hebt, zie je de melding ‘Gelukt! Je account is nu gelinkt met je zorgverzekering. Je hebt nu een actief SkinHealth programma’.

Wanneer je inlogt in de app zie je ook duidelijk het logo van Nationale-Nederlanden terugkomen, wat aangeeft dat je gebruik maakt van SkinVision via je zorgverzekering.

Wil je zeker weten of het gelukt is? Klik op het menu-teken in de linkerbovenhoek en ga naar de instellingen, abonnement. Je ziet hier of je een actief abonnement hebt.