Ga direct naar inhoud

Extra service voor jou

Met je Nationale-Nederlanden Zorgverzekering profiteer je van veel extra services.

Hulp bij de juiste zorg

Best Doctors®

Ben je op zoek naar bevestiging van een diagnose of behandelplan? Wij bieden je de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen via Best Doctors®.

Zorgvergelijker

Je hebt recht op de beste begeleiding naar de beste zorg. Daarom kies je bij ons zelf jouw zorgverleners, en daar helpen wij je graag bij.

Wachtlijstbemiddeling

Bij wachtlijstbemiddeling bekijken onze zorgadviseurs of je ergens anders sneller aan de beurt bent of regelen we direct hulp voor wijkverpleging.


Hulp met coaching en gezondheid

Meegroeiservice

Met de Meegroeiservice kun je jouw aanvullende verzekering één keer per jaar tussentijds wijzigen in bepaalde bijzondere situaties.

Gezondheidsvragen

Met de app 'Vraag de dokter' chat of bel je 7 dagen in de week met een verpleegkundige. Zo heb je altijd toegang tot deskundig medisch advies.

SkinVision

Verdacht plekje op je huid? Laat het gelijk checken. Met onze nieuwe Skinvision app weet je snel waar je aan toe bent.

Hulp bij mantelzorg

Bied je hulp aan een partner, familie, vriend of buur die hulp nodig heeft door een medische beperking of ouderdom? Krijg hulp bij mantelzorg.


Fit en Vitaal

De services onder Fit en vitaal zijn uitsluitend voor verzekerden met de Fit module.

Gezondheidscheck

Breng jouw gezondheid in kaart met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Je krijgt inzicht in de risico's met advies en tips om jouw gezondheid te verbeteren.

VitalMindz

Volg training en coaching om bijvoorbeeld een burn-out, stress, angst, somberheid en overspannenheid te voorkomen of leren ermee om te gaan.


Eenvoudig zorgkosten declareren met de NN App

Heb je een rekening van jouw zorgverlener ontvangen? Download dan de NN App. Hiermee maak je eenvoudig een foto van de rekening en kun je deze direct declareren.

Jouw zorgpas altijd bij de hand met de NN App!

Download de NN App

Kunnen wij je helpen?