Ga direct naar inhoud

Extra service voor jou

Met je Nationale-Nederlanden Zorgverzekering profiteer je van veel extra services.

Altijd toegang tot de beste zorg

Zorgvergelijker

Je wilt de allerbeste zorg en medicijnen. Daarom kies je bij Nationale-Nederlanden je eigen zorgverlener. Natuurlijk helpen we hierbij. We laten zien welke zorgverleners bij jou in de buurt zijn. En of wij afspraken met deze zorgverleners hebben. Ook krijg je informatie over wachttijden, medische kwaliteit en klantervaringen.

Bekijk Zorgvergelijker

Wachtlijstbemiddeling

Soms heeft de zorgverlener van je keuze een lange wachtlijst. Nationale-Nederlanden helpt je graag om te kijken of we je wachttijd kunnen verkorten. Lukt dat niet? Dan kun je misschien bij een andere zorgverlener sneller geholpen worden. Dit zoeken we voor je uit.

Bekijk Wachtlijstbemiddeling

Gezondheidslijn

Via de Gezondheidslijn van Nationale-Nederlanden krijg je snel medisch advies. Je kunt telefonisch of in de chat al je gezondheidsvragen stellen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dus ook in de weekenden!

Bekijk Gezondheidslijn

Onze handige apps

SkinVision

Met de SkinVision app controleer je verdachte plekjes op je huid. Je krijgt meteen advies of het slim is om langs de huisarts te gaan. Gratis, makkelijk en betrouwbaar.

Bekijk SkinVision app

Vraag de dokter

Wil je snel antwoord op een medische vraag, ook 's avonds en in het weekend? Met de Vraag de dokter app kun je gratis chatten met een verpleegkundige. Je kunt eventueel een foto sturen en je krijgt direct advies. Als het nodig is, vraagt de verpleegkundige een arts om mee te kijken.

Bekijk Vraag de dokter app

NN Vitaal

Je fit en vitaal voelen, wie wil dat niet? Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? De NN Vitaal app is jouw startpunt om stap voor stap meer te bewegen. Volg een online training, doe een check en lees de tips en artikelen.

Bekijk NN Vitaal app

App in de spotlight

NIEUW: Spoedzorg op reis app

Met de Spoedzorg op reis app kun je altijd rekenen op hulp in het buitenland. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent en een allergische reactie krijgt. Of je valt van je mountainbike en belandt op de spoedeisende hulp. Download nog voor je op reis gaat de Spoedzorg op reis app en stel je vraag snel en makkelijk via de app.

Bekijk de Spoedzorg op reis app

Jouw gezondheid en die van een ander

Persoonlijke Gezondheidscheck

Vul online een vragenlijst in en ontvang een checkbox met thuistests. Zo krijg je snel inzicht in jouw gezondheidsrisico's. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck spoor je problemen vroeg op. Of beter nog: je kunt ze voorkomen.

Bekijk Persoonlijke Gezondheidscheck

Vitalmindz

Vitalmindz kan je helpen mentaal gezond te blijven. Hiermee krijg je training en coaching om bijvoorbeeld een burn-out, stress, angst, somberheid en overspannenheid te voorkomen of ermee om te gaan. Je ontdekt ook waar je kracht ligt. Zo blijf je vitaal en kun je floreren op de werkvloer én thuis.

Bekijk Vitalmindz

Hulp bij mantelzorg

Word je mantelzorger? Of kun je zelf wel wat ondersteuning gebruiken? Nationale-Nederlanden helpt je op weg met praktische tips. En heb je een Zorg Vrij aanvullende verzekering? Dan kom je in aanmerking voor vervangende mantelzorg.

Bekijk Hulp bij mantelzorg

Voordeel voor jou

Meegroeiservice

Ben je zwanger, ga je trouwen of ga je met pensioen? Als je een Zorg Vrij aanvullende verzekering hebt, kun je deze één keer per jaar tussentijds aanpassen. Zo groeit je zorgverzekering altijd met je mee.

Bekijk Meegroeiservice

Hardloopextra's

Wil je starten met hardlopen of kun je wat aanmoediging gebruiken? Met de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering krijg je toegang tot hardloopschema's audiotrainingen en mooie routes. Onze support heb je!

Bekijk Hardloopextra's

Klantvoordelen

Bij Nationale-Nederlanden helpen we je om goed voor jezelf én anderen te zorgen. Daarom krijg je bij onze zorgverzekering korting op producten en diensten. Denk aan korting op de sportschool, op brillen en lenzen en op reisvaccinaties. Doe er je voordeel mee!

Bekijk Klantvoordelen

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact