Ga direct naar inhoud

Extra service voor u

Naast vrije zorgkeuze geniet iedereen met een Nationale-Nederlanden Zorgverzekering van veel extra service.

Hulp bij de juiste zorg

Best Doctors®

Bent u op zoek naar bevestiging van een diagnose of behandelplan? Wij bieden u de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen via Best Doctors®.

Zorgvergelijker

U heeft recht op de beste begeleiding naar de beste zorg. Daarom kiest u bij ons zelf uw zorgverleners, en daar helpen wij u daar graag bij.

Wachtlijst-bemiddeling

Bij wachtlijstbemiddeling bekijken onze zorgadviseurs of u ergens anders sneller aan de beurt bent of regelen we direct hulp voor wijkverpleging.

Gezondheidslijn

Met een Nationale-Nederlanden Zorgverzekering heeft u 24 uur per dag, zeven dagen in de week de toegang tot deskundig medisch advies.

Hulp met coaching en gezondheid

Meegroeiservice

Met de Meegroeiservice kunt u uw aanvullende verzekering één keer per jaar tussentijds wijzigen in bepaalde bijzondere situaties.

Gezondheidscheck

Breng uw gezondheid in kaart met de Persoonlijke Gezondheidscheck. U krijgt inzicht in de risico's met advies en tips om uw gezondheid te verbeteren.

Leefstijlcoach online

Deze gratis online coach geeft u meer inzicht in uw eigen leefstijl en draagt bij aan de bewustwording voor een gezonde leefstijl.


Eenvoudig zorgkosten declareren met de NN App

Heeft u een rekening van uw zorgverlener ontvangen? Download dan de NN App, en u kunt eenvoudig een foto maken van de rekening en deze direct declareren.

Uw zorgpas nu ook in de NN App!

Download de NN App

Kunnen wij u helpen?