Ga direct naar inhoud

Zorgvergelijker

Je hebt zorg, een hulpmiddel of apotheek nodig. Waar kun je dan het beste terecht? Met de Zorgvergelijker vind je snel de beste zorg.

Bij Nationale-Nederlanden heb je recht op de beste begeleiding naar de beste zorg. Daarom kies je bij ons zélf jouw zorgverleners. Natuurlijk helpen wij je daar graag bij.

Als je een zorgverlener nodig hebt, wil je waarschijnlijk het liefst naar een zorgverlener bij jou in de buurt. Of moet je misschien naar het ziekenhuis? In dat geval kan het erg lastig zijn om te bepalen in welk ziekenhuis je de beste zorg krijgt. Nationale-Nederlanden geeft je informatie over de verschillen tussen ziekenhuizen. Je vergelijkt wachttijden, medische kwaliteit van behandelingen en klantervaringen.

Route bepalen naar jouw zorgverlener

Als je een zorgverlener hebt gevonden, kun je naar het adres van deze zorgverlener navigeren. Je gebruikt hiervoor bijvoorbeeld Google Maps of Apple Kaarten. Het is mogelijk dat je dan gegevens deelt met partijen zoals Google of Apple. Als je dat niet wilt, gebruik dan de navigeerfunctie niet.

Ga naar de Zorgvergelijker

Actueel overzicht

Met de Zorgvergelijker vind je eenvoudig een zorgverlener of ziekenhuis. Ook zie je met welke zorgverlener of instelling Nationale-Nederlanden een contract heeft gesloten.

Het kan zijn dat Nationale-Nederlanden nog niet met alle zorgaanbieders voor het komende jaar een contract afgesloten heeft. Zodoende zijn dan nog niet alle zorgaanbieders in ons overzicht in de Zorgvergelijker opgenomen. Zodra wij een contract met een zorgaanbieder hebben afgesloten, nemen wij die op in het overzicht in de Zorgvergelijker. Dit betekent dat de Zorgvergelijker dagelijks wordt aangepast, zodat je altijd een actueel overzicht hebt.

Vergoeding bij jouw zorgverlener

Wij vergoeden in de meeste gevallen 100% van de rekening als de kosten verzekerd zijn. Alleen voor niet-gecontracteerde GGZ, wijkverpleging en fysio- en oefentherapie maken wij vanaf 1 januari 2022 een uitzondering.  Bij deze zorgverleners betalen wij 75% van de rekening, maar nooit meer dan het maximumtarief.

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen