Ga direct naar inhoud

Zorgvergelijker

Je hebt zorg, een hulpmiddel of apotheek nodig. Waar kun je dan het beste terecht? Met de Zorgvergelijker vind je snel de beste zorg.

Ga naar de Zorgvergelijker

Bij Nationale-Nederlanden heb je recht op de beste begeleiding naar de beste zorg. Daarom kies je bij ons zélf jouw zorgverleners. Natuurlijk helpen wij je daar graag bij.

Zorgverlener in de buurt

Als je een zorgverlener nodig hebt, wil je waarschijnlijk het liefst naar een zorgverlener bij jou in de buurt. Of moet je misschien naar het ziekenhuis? In dat geval kan het erg lastig zijn om te bepalen in welk ziekenhuis je de beste zorg krijgt. Nationale-Nederlanden geeft je informatie over de verschillen tussen ziekenhuizen. Je vergelijkt wachttijden, medische kwaliteit van behandelingen en klantervaringen.

Route bepalen naar jouw zorgverlener

Als je een zorgverlener hebt gevonden, kun je naar het adres van deze zorgverlener navigeren. Je gebruikt hiervoor bijvoorbeeld Google Maps of Apple Kaarten. Het is mogelijk dat je dan gegevens deelt met partijen zoals Google of Apple. Als je dat niet wilt, gebruik dan de navigeerfunctie niet.

Ga naar de Zorgvergelijker

Actueel overzicht

Met de Zorgvergelijker vind je eenvoudig een zorgverlener of ziekenhuis. Ook zie je met welke zorgverlener of instelling Nationale-Nederlanden een contract heeft gesloten.

Het kan zijn dat Nationale-Nederlanden nog niet met alle zorgaanbieders voor het komende jaar een contract afgesloten heeft. Zodoende zijn dan nog niet alle zorgaanbieders in ons overzicht in de Zorgvergelijker opgenomen. Zodra wij een contract met een zorgaanbieder hebben afgesloten, nemen wij die op in het overzicht in de Zorgvergelijker. Dit betekent dat de Zorgvergelijker dagelijks wordt aangepast, zodat je altijd een actueel overzicht hebt.

Vergoeding bij jouw zorgverlener

Hoeveel je vergoed krijgt, hangt af van de verzekering die je hebt. Met Zorg Voordelig kies je zelf je zorgverlener. Heeft deze een contract met Nationale-Nederlanden, dan krijg je 100% van de kosten vergoed. Is er geen contract? Dan vergoedt NN 70% van de kosten. Heb je gekozen voor de Zorg Vrij verzekering? Dan krijg je bijna alles 100% vergoed. Alleen voor GGZ, fysiotherapie en Wijkverpleging zonder contract met NN krijg je 75% vergoed.

Bekijk alle vergoedingen

Alle veelgestelde vragen