Ga direct naar inhoud

Zorgvergelijker

U heeft zorg, een hulpmiddel of apotheek nodig. Waar kunt u dan het beste terecht? Met de zorgvergelijker vindt u snel de beste zorg.

Bij Nationale-Nederlanden heeft u recht op de beste begeleiding naar de beste zorg. Daarom kiest u bij ons zelf uw zorgverleners. Natuurlijk helpen wij u daar graag bij.

Als u een zorgverlener nodig heeft, wilt u waarschijnlijk het liefst naar een zorgverlener bij u in de buurt. Of moet u misschien naar het ziekenhuis? In dat geval kan het erg lastig zijn om te bepalen in welk ziekenhuis u de beste zorg krijgt. Nationale-Nederlanden geeft u informatie over de verschillen tussen ziekenhuizen. U vergelijkt wachttijden, medische kwaliteit van behandelingen en klantervaringen

Route bepalen naar uw zorgverlener

Als u een zorgverlener hebt gevonden, kunt u naar het adres van deze zorgverlener navigeren. U gebruikt hiervoor bijvoorbeeld Google Maps of Apple Kaarten. Het is mogelijk dat u dan gegevens deelt met partijen zoals Google of Apple. Als u dat niet wilt, gebruik dan de navigeer functie niet.

Ga naar de Zorgvergelijker

Actueel overzicht

Met de Zorgvergelijker vindt u eenvoudig een zorgverlener of ziekenhuis. Ook ziet u met welke zorgverlener of instelling Nationale-Nederlanden een contract heeft gesloten.

Het kan zijn dat Nationale-Nederlanden nog niet met alle zorgaanbieders voor het komende jaar een contract afgesloten heeft. Zodoende zijn dan nog niet alle zorgaanbieders in ons overzicht in de Zorgvergelijker opgenomen. Zodra wij een contract met een zorgaanbieder hebben afgesloten, nemen wij die op in het overzicht in de Zorgvergelijker. Dit betekent dat de Zorgvergelijker dagelijks wordt aangepast, zodat u altijd een actueel overzicht heeft.

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen