Ga direct naar inhoud

Verzekeren

Bescherm al het waardevolle in je leven zoals jezelf, je gezin, je huis of je auto. Bij Nationale-Nederlanden kies je voor een verzekering die aansluit op jouw leven.

Ontdek onze tips voor thuis

Het is een bijzondere tijd, waarin alles er een beetje anders uitziet. Zo werk je bijvoorbeeld vanuit huis en speelt een groot deel van je leven zich online af. We helpen je graag met tips voor thuis, bijvoorbeeld voor je eigen home gym of het lenteproof maken van je huis.

Tips voor thuis

Schade voorkomen aan je mobiele apparaten

Onze mobiele apparaten gebruiken we bijna iedere dag en nemen we overal mee naartoe. Je wilt natuurlijk niet dat een van deze kostbare apparaten beschadigen. Ontdek onze preventietips om schade aan je mobiele apparaten te voorkomen.

Bekijk onze preventietips

Meer tips voor wonen

Het coronavirus en je schadeverzekering

Het coronavirus is op 11 maart 2019 aangemerkt door de WHO als pandemie. We snappen dat je vragen hebt over het coronavirus en je schadeverzekeringen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen met antwoorden voor je op een rij gezet.

Het coronavirus en je schadeverzekering


Profiteer van pakketkorting

Sluit meerdere verzekeringen af en profiteer van aantrekkelijke pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger je korting. Je hebt al je verzekeringen overzichtelijk in één pakket.

Bereken je premie