Ga direct naar inhoud

10%
korting

Nu 10% korting op Autoverzekering

  • Een jaar lang 10% korting
  • 24/7 hulp bij schade in binnen- en buitenland
  • Ontevreden over schadeafhandeling? 4x maandpremie terug

Bereken je premie met korting


Je verzekering en het coronavirus

We snappen dat je vragen hebt over het coronavirus en je schadeverzekering, bijvoorbeeld over een geplande reis of bij een juridisch geschil. We hebben daarom de meest gestelde vragen met antwoorden voor je op een rij gezet.

Het coronavirus en je schadeverzekering

Je verzekering en de oorlog in Oekraïne

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft sinds 12 februari voor heel Oekraïne de kleurcode rood afgegeven. We kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept als het gaat om je Reis- en Annuleringsverzekering en Autoverzekering.

Je verzekering en de oorlog in Oekraïne

Laat jouw nabestaanden financieel verzorgd achter

We willen allemaal gezond oud worden. Maar wat als je plotseling overlijdt? Wat zijn dan de financiële gevolgen voor jouw nabestaanden? Kunnen ze blijven wonen waar ze nu wonen en de lasten blijven betalen? Met onze Overlijdensrisicoverzekering zorg je voor financiële zekerheid voor jouw nabestaanden.

Financiële zekerheid voor je nabestaanden

Combinatiepolis: hoe zit dat met keuzevrijheid?

Steeds meer zorgverzekeraars bieden een combinatiepolis aan. Ook Nationale-Nederlanden. Het voordeel van een combinatiepolis is dat je zelf je zorgverlener kiest. Ook krijg je meestal 100% van je zorgkosten vergoed. We laten je zien hoe onze combinatiepolis eruitziet.

Lees meer over de combinatiepolis

Bekijk onze zorgverzekering

Alles wat je moet weten over de groene kaart

Ga je naar het buitenland met de auto? Dan is het handig om de groene kaart bij je te hebben. Hiermee bewijs je namelijk dat je voertuig minimaal WA-verzekerd is. We leggen onder andere uit of de groene kaart altijd groen moet zijn en in welke landen de groene kaart verplicht is.

Alles over de groene kaart

Meer tips voor onderweg

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou nodig zijn, hangt volledig af van jouw unieke persoonlijke situatie en wensen. Of je nou een woning huurt of hebt gekocht. Voor onverwachte schades ben je verzekerd met een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Denk ook aan een rechtsbijstandverzekering. Deze kan goed van pas komen, bijvoorbeeld als je een conflict hebt over je woning. Ga je regelmatig op vakantie of weekendjes weg? Dan kan het handig zijn om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Dan ben je namelijk het hele jaar door goed verzekerd.

Je bent wettelijk verplicht om je auto te verzekeren. Weet je niet welke dekking je moet kiezen? We hebben de meest gekozen dekkingen voor je op een rij gezet:

Leeftijd van de auto Dekking
Nieuw tot 7 jaar oud All risk
7 tot 12 jaar oud Plus
12 jaar oud of ouder WA

Heb je een koophuis? Een overlijdensrisicoverzekering kan dan verstandig zijn om af te sluiten. Daarmee zorg je voor financiële zekerheid voor je nabestaanden na jouw overlijden.

Welke verzekeringen zijn verplicht?

Niet elke verzekering is verplicht. Deze verzekeringen zijn wel (wettelijk) verplicht:

  • Een zorgverzekering is verplicht. Dit geldt voor iedereen boven de 18 jaar die in Nederland woont, werkt of een uitkering krijgt. Kinderen onder de 18 jaar zijn samen met hun ouder(s) verzekerd.
  • Je auto, motor, bromfiets of ander voertuig met een motor moet minimaal WA verzekerd zijn.
  • Als je een huis koopt, zal de bank bijna altijd eisen dat je een opstalverzekering hebt.

Service & Contact

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service & Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur