Ga direct naar inhoud

Verzekeren

Bescherm al het waardevolle in je leven zoals jezelf, je gezin, je huis of je auto. Bij Nationale-Nederlanden kies je voor een verzekering die aansluit op jouw leven.

Laat jouw nabestaanden financieel verzorgd achter

We willen allemaal gezond oud worden. Maar wat als je plotseling overlijdt? Wat zijn dan de financiële gevolgen voor jouw nabestaanden? Kunnen ze blijven wonen waar ze nu wonen en de lasten blijven betalen? Met onze Overlijdensrisicoverzekering zorg je voor financiële zekerheid voor jouw nabestaanden.

Financiële zekerheid voor je nabestaanden

Wat als verbouwen met een aannemer misgaat?

Zit je er aan te denken om je woning te verbouwen? Misschien wil je een aanbouw of een dakkapel voor extra ruimte. Je hebt een aannemer ingeschakeld, maar je bent niet tevreden. Welke stappen kun je nemen als jullie er samen niet uitkomen? Wij geven je tips.

Verbouwen met een aannemer

Meer tips voor wonen

Welk onderhoud van je auto kun je zelf doen?

Je auto moet regelmatig voor onderhoud naar de garage. Maar het is ook belangrijk om zelf bepaalde onderdelen van je auto regelmatig te controleren. Van vloeistoffen bijvullen tot ruitenwissers vervangen. Wij zetten op een rij wat je gemakkelijk zelf kunt doen.

Onderhoud aan je auto

Meer tips voor onderweg

Het coronavirus en je schadeverzekering

We snappen dat je vragen hebt over het coronavirus en je schadeverzekering, bijvoorbeeld over een geplande reis of bij een juridisch geschil. We hebben daarom de meest gestelde vragen met antwoorden voor je op een rij gezet.

Het coronavirus en je schadeverzekering


Profiteer van pakketkorting

Sluit meerdere verzekeringen af en profiteer van aantrekkelijke pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger je korting. Je hebt al je verzekeringen overzichtelijk in één pakket.

Bereken je premie