Ga direct naar inhoud

Verzekeren

Bescherm al het waardevolle in je leven zoals jezelf, je gezin, je huis of je auto. Bij Nationale-Nederlanden kies je voor een verzekering die aansluit op jouw leven.

Apk en onderhoud; alles wat je moet weten

Je wilt dat je auto altijd voor je klaarstaat. Om ervoor te zorgen dat je auto rijdt als een zonnetje, moet je deze goed verzorgen met de verplichte apk-keuring én een onderhoudsbeurt. Wij zetten alles voor je op een rijtje.

Lees meer over onderhoud en apk

Meer tips voor onderweg

Ontdek de voordelen van een gezamenlijke rekening

Wil je jullie financiën overzichtelijk houden? Kies voor een gezamenlijke rekening. Benieuwd wat de voordelen zijn én hoe je het beste om kunt gaan met een gemeenschappelijke rekening? Wij geven je vijf tips.

Bekijk de voordelen

Meer tips voor wonen

Reizen en het coronavirus

Het coronavirus is de afgelopen tijd in meerdere landen uitgebroken. Heb je een reis geboekt naar één van de landen waar het coronavirus is of ben je op je vakantiebestemming en is het virus uitgebroken? Lees dan wat je kan doen.

Reizen en het coronavirus


Profiteer van pakketkorting

Sluit meerdere verzekeringen af en profiteer van aantrekkelijke pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger je korting. Je hebt al je verzekeringen overzichtelijk in één pakket.

Bereken je premie