Ga direct naar inhoud

Declareer eenvoudig met de NN App

Download de NN App

Zorg goed voor jezelf

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden ben je uitstekend verzekerd als je zorg nodig hebt. Je hebt toegang tot de beste specialisten, we zoeken uit of je ergens eerder terecht kunt en geven je de vrijheid om zelf jouw zorgverlener te kiezen. En profiteer van veel extra services, zoals de Gezondheidslijn. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg.

Declareren

Declareren van jouw zorgkosten kan eenvoudig via de NN App of in Mijn NN Zorgverzekering.

Uw zorgpas nu ook in de NN App!

Zelf regelen

Wij vertellen je graag hoe je je zaken eenvoudig regelt. Zoals jouw polis wijzigen en de stand van je vergoedingen of eigen risico inzien. Of misschien heb je hulp nodig bij het betalen van je premie of het regelen van langdurige zorg.

Alle services op een rij

Wil je weten op welke services je recht hebt? Bijvoorbeeld een second opinion van Best Doctors, wachtlijstbemiddeling of de Gezondheidslijn? Wij zetten alle services op een rij.

Vergoedingen

Benieuwd naar welke zaken worden vergoed door jouw verzekering? Je vindt het in onze vergoedingenwijzer.

Zorgvergelijker

Je hebt recht op de beste begeleiding naar de beste zorg. Daarom kies je bij ons zelf jouw zorgverleners, en daar helpen we je graag bij.

Buitenland

Ga je naar het buitenland? Dan is het goed om te weten welke zorg wordt vergoed en hoe het zit met de EHIC pas.

Wil je de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden afsluiten?

Je sluit een zorgverzekering altijd af van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde jaar. Maar in de volgende gevallen mag je ook tussentijds overstappen:

  • Je wordt 18 jaar. In dit geval moet je premie gaan betalen vanaf het moment dat je 18 wordt.
  • Je bent op het moment collectief verzekerd via jouw werkgever en je verandert van werkgever. De nieuwe werkgever biedt een collectieve zorgverzekering aan via Nationale-Nederlanden.
  • Je gaat scheiden en je staat bij de ex-partner op de polis.

Bereken je premie

Meer informatie over onze zorgverzekering

Profiteer van extra korting

Heb je een Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan kun je gebruikmaken van extra klantvoordelen. Zoals korting op (zonne)brillen, sauna-arrangementen en medische hulpmiddelen.

Bekijk alle klantvoordelen