Ga direct naar inhoud

Beleggen

Eerder stoppen met werken? Een verre reis? Of een appeltje voor de dorst? Er zijn zoveel redenen om vermogen op te willen bouwen. Beleggen kan een interessante optie zijn.

Ontdek Beheerd Beleggen

Bereken wat beleggen u kan opleveren

Waarom beginnen met beleggen?

Vraagt u zich af of u moet gaan beleggen en waarom? Naast sparen wordt beleggen steeds vaker gebruikt om geld te laten groeien. We leggen de redenen om te gaan beleggen en de risico’s aan u uit.

Bepaal zelf of beleggen bij u past

Weinig tijd of kennis? Kies Beheerd Beleggen van Nationale-Nederlanden

Bij Beheerd Beleggen nemen onze beleggingsexperts u het werk uit handen. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring met beleggen en gaan voor u op zoek naar een zo goed mogelijk rendement, tegen een risico dat bij u past.

Nationale-Nederlanden heeft met Beheerd Beleggen de Cashcow Award 2021 gewonnen in de categorie ‘Beste Online Vermogensbeheerder' en is door Finner beoordeeld met vijf sterren.

Lees hoe Beheerd Beleggen werkt

Cashcow award winnaar 2021 en Finner vijf sterren beoordeling 2021 vermogensbeheer 2020Nieuws en kwartaalupdates

Onze beleggingsexperts volgen de marktontwikkelingen op de voet. Heeft u bij ons Beheerd Beleggen? Dan passen zij uw beleggingsportefeuille aan als dat nodig is. De laatste ontwikkelingen op het gebied van beleggen leest u in onze kwartaalupdates.

Bekijk meer nieuws en de kwartaalupdatesAltijd inzicht in uw beleggingen

Via de NN App op uw tablet of smartphone heeft u altijd toegang tot uw beleggingen. Zo weet u altijd waar u staat met uw beleggingen en houdt u grip. Ook kunt u uw rekening beheren via mijn.nn, uw persoonlijke en beveiligde online omgeving.

Download de NN App

De bedragen in deze voorbeelden zijn fictief. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.


Ook interessant

Beleggen voor beginners: wat is het en hoe werkt het?

Beleggen wordt steeds populairder en kan een interessante manier zijn om meer rendement te maken. Wil je beginnen met beleggen? Wij helpen je op weg.

Ontdek hoe beleggen werkt

Geld beleggen zonder risico te lopen. Kan dat?

Beleggen zonder risico bestaat niet. Maar je kunt het risico wel beperken en toch kans maken op een aantrekkelijk rendement. Hoe? Dat lees je hier.

Beperk je beleggingsrisico

Beleggen voor de studie van je kind: start vroeg

Wil je de toekomst van je kind goed voorbereiden? Veel ouders openen voor hun kind een spaarrekening, maar wist je dat beleggen meer op kan leveren?

Beleg voor de toekomst van je kind


Veelgestelde vragen

Hoeveel risico loop ik met beleggen?

De risico's van beleggen vindt u in de productvoorwaarden op deze pagina's:

Waar vind ik informatie over de kosten van beleggen?

Bekijk hier de informatie over de kosten van:

Kan ik kiezen in welke fondsen ik wil beleggen?

Bij (Basis) Beheerd Beleggen kunt u niet zelf bepalen in welke fondsen u belegt. U geeft het beheer van uw beleggingsrekening uit handen aan onze beleggingsexperts.

Bij Begeleid Beleggen kunt u zelf een keuze maken in welke fondsen u wilt beleggen. De fondsen waaruit u kunt kiezen staan op de pagina Fondsinformatie onder 'Begeleid Beleggen'. Het aan- en verkoopformulier vindt u op de pagina Begeleid Beleggen onder 'Aan- en verkopen'. Dit formulier kunt u downloaden, invullen en ondertekend sturen per post. Ons postadres vindt u op het formulier.

Bij Zelf Beleggen en Aanvullend Pensioen Zelf Beleggen kunt u ook zelf bepalen in welke fondsen u wilt beleggen. De fondsen waaruit u kunt kiezen staan op de pagina Fondsinformatie onder '(Aanvullend Pensioen) Zelf Beleggen'. U geeft uw aan- en verkoopopdrachten in mijn.nn.


Kunnen wij je helpen?

Je kunt met ons bellen en chatten van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.


Ontdek wat onze beleggingsexperts voor u kunnen doen