Ga direct naar inhoud

Beleggen

Eerder stoppen met werken? Een verre reis? Of een appeltje voor de dorst? Er zijn zoveel redenen om vermogen op te willen bouwen. Beleggen kan een interessante optie zijn.

Ontdek Beheerd Beleggen

Waarom beginnen met beleggen?

Vraagt u zich af of u moet gaan beleggen en waarom? Naast sparen wordt beleggen steeds vaker gebruikt om geld te laten groeien. We leggen de redenen om te gaan beleggen en de risico’s aan u uit.

Bepaal zelf of beleggen bij u past

Weinig tijd of kennis? Kies Beheerd Beleggen van Nationale-Nederlanden

Bij Beheerd Beleggen nemen onze beleggingsexperts u het werk uit handen. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring met beleggen en gaan voor u op zoek naar een zo goed mogelijk rendement, tegen een risico dat bij u past.

Nationale-Nederlanden heeft met Beheerd Beleggen de Cashcow Award 2020 gewonnen in de categorie ‘Beste Online Vermogensbeheerder' en is door Finner beoordeeld met vijf sterren.

Lees hoe Beheerd Beleggen werkt

Cashcow award winnaar 2020 en Finner vijf sterren beoordeling vermogensbeheer 2020Nieuws en kwartaalupdates

Onze beleggingsexperts volgen de marktontwikkelingen op de voet. Heeft u bij ons Beheerd Beleggen? Dan passen zij uw beleggingsportefeuille aan als dat nodig is. De laatste ontwikkelingen op het gebied van beleggen leest u in onze kwartaalupdates.

Bekijk meer nieuws en de kwartaalupdatesAltijd inzicht in uw beleggingen

Via de NN App op uw tablet of smartphone heeft u altijd toegang tot uw beleggingen. Zo weet u altijd waar u staat met uw beleggingen en houdt u grip. Ook kunt u uw rekening beheren via mijn.nn, uw persoonlijke en beveiligde online omgeving.

Download de NN App

De bedragen in deze voorbeelden zijn fictief. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.


Ook interessant

Beleggen voor beginners: wat is het en hoe werkt het?

Beleggen wordt steeds populairder en kan een interessante manier zijn om meer rendement te maken. Wil je beginnen met beleggen? Wij helpen je op weg.

Ontdek hoe beleggen werkt

Geld beleggen zonder risico te lopen. Kan dat?

Beleggen zonder risico bestaat niet. Maar je kunt het risico wel beperken en toch kans maken op een aantrekkelijk rendement. Hoe? Dat lees je hier.

Beperk je beleggingsrisico

Lenneke overweegt beleggen, Marcel legt uit

Ondernemer Lenneke (39) speelt met het idee te gaan beleggen. Wat komt daarbij kijken? Lees welke tips financieel adviseur Marcel Biesbroek haar geeft.

Bekijk de tips van adviseur Marcel


Ontdek wat onze beleggingsexperts voor u kunnen doen