Ga direct naar inhoud

Collectieve zorgverzekering

  • Vrije Zorgkeuze in de basisverzekering
  • Korting op basisverzekering en aanvullende verzekeringen
  • Extra services speciaal voor medewerkers

De zorgverzekering die aansluit op jouw leven

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op één zetten. Wij gaan voor toegang tot de beste zorg, die past bij jouw leven. Daarom hebben we met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Dit betekent dat je als werknemer, lid of klant een collectiviteitskorting krijgt op de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden.

Collectiviteitenzoeker

Wil je weten of je recht hebt op korting? Zoek jouw collectiviteit:

Goede basis met vrije keuze

Je leeft je leven zoals jij dat wilt. En je wilt de zorg die daar het beste bij past. Daarom heeft onze basisverzekering Vrije Zorgkeuze, waarmee je zelf bepaalt waar jij behandeld wilt worden. En waar dat dan ook is; wij vergoeden de rekening volledig zolang het onder jouw verzekering valt.

Meer over de basisverzekering

Vijf passende aanvullingen

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Vanuit deze verzekering heb je recht op vergoedingen zoals fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen, spoedhulp in het buitenland en meer. Er is geen medische selectie.

Meer over aanvullende dekkingen

TandenGaaf

De kosten voor een tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met de TandenGaaf tandartsverzekering van Nationale-Nederlanden kies je zelf wat je maximaal vergoed wilt krijgen voor behandelingen bij de tandarts en mondhygiënist.

Meer over TandenGaaf