Ga direct naar inhoud

Ondernemerslust

In de podcastserie Ondernemerslust duiken we in de verhalen van ondernemers. Hoe houden ze hun ondernemingen continu in beweging? En hoe gaan ze om met veranderingen die onverwacht op hun pad komen?

Van een zeiltocht op de Atlantische oceaan met zijn autistische zoon, naar een succesvol bedrijf met mensen met een vorm van autisme. Een grote verandering mét impact en succes.

Lees meer over Specialisterren


Marcella, Melissa en Noor bouwen aan een duurzaam modeplatform. Ze volgen hun idealen. Maar dan besluiten ze om facturen uit te sturen voor een dienst die eerst gratis was.

Lees meer over Project Cece


Midden in de nacht rennend naar huis en de volgende dag om negen uur weer achter zijn bureau. Sebastian
kreeg een burn-out, hij leerde zijn lessen én past ze nu toe.

Lees meer over Sebastian Mennes


Harry wil de familiebrouwerij overdragen aan zijn kinderen, de vijfde generatie. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Dochter Michelle en zoon Martijn hebben hun eigen plannen.

Lees meer over Alfa Bier


Lorette en Nynke willen het beste voor de wereld en hun medewerkers. Daarom investeren ze in het werkgeluk van hun personeel en namen ze afscheid van één van hun grootste klanten.

Lees meer over Blyde


Compagnons Jacob en Tomas runnen samen een winkel. Dan vertrekt Jacob opeens met zijn gezin naar Canada. Maar zelfs deze grote verandering drijft ze niet uit elkaar. Hoe doen ze dat?

Lees meer over Concrete MatterNieuwsbrief

Als ondernemer ben je continu in beweging. De wereld om je heen verandert, en jij en je onderneming ook. Met onze tips, achtergrondartikelen en interviews helpen we jou om die veranderingen vol vertrouwen aan te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief