Ga direct naar inhoud

Personeel

Ben je een ondernemer met personeel? Dan heb je mogelijk te maken met onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid, leiderschap en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn vragen als "Welk type leiderschap past bij mij?" en "Hoe haal ik het beste uit mijn werknemers?" aan de orde van de dag. Over deze en andere thema's lees je meer in onze artikelen.


Waarom je vandaag wilt starten met agile werken

Je wilt inspelen op veranderingen in de markt. Met agile werken ben je flexibel en kun je je business snel aanpassen. Is dit iets voor jouw bedrijf?

Lees meer

Yoga of extra verlof: zo zet je mensen in tot hun pensioen

Een succesvol levensfasebeleid levert veel waarde op. Annet de Lange vertelt hoe je oudere en jongere werknemers succesvol inzet tot hun pensioen.

Lees meer

Zo maakt de Aviation Academy van thuiswerken een succes

De koffieautomaat 2.0, een kaart in de bus op bijzondere dagen. Hoe je thuiswerken leuk maakt, weet Sanne van de Aviation Academy. Lees het interview.

Lees meer

Met een generatieregeling aan de slag: zo pakt DSV Solutions dat aan

"Als werknemers zestig worden, gaan we met ze in gesprek. Hoe zien zij hun laatste werkjaren voor zich en wat hebben ze nodig?” Zo pakt DSV het aan.

Lees meer

Met een generatieregeling aan de slag: zo pakt DSV Solutions dat aan

"Als werknemers zestig worden, gaan we met ze in gesprek. Hoe zien zij hun laatste werkjaren voor zich en wat hebben ze nodig?” Zo pakt DSV het aan.

Lees meer

Thuiswerken: zo houd je zicht op de vitaliteit van je werknemers

Met het Kopmanwiel benader je vitaliteit van je werknemers vanuit vier invalshoeken. Wat doe jij al voor je werknemers en wat kan beter?

Lees meer

Frank Brinkmans verklapt het geheim achter bevlogen werknemers

Als werkgever heb je invloed op de bevlogenheid van je werknemers. Wil je weten hoe? Regisseur Duurzame Inzetbaarheid Frank Brinkmans geeft 5 tips.

Lees meer

Samenwerken op afstand

Thuiswerken creëert afstand. Met deze tips zorg je ervoor dat je personeel toch betrokken blijft bij alles wat er gebeurt én bij elkaar.

Lees meer

Je werknemers motiveren om fit te blijven

Je werknemers motiveren om fysiek en mentaal fit te blijven. Zodat ze hun werk nu én in de toekomst goed kunnen uitvoeren. Hoe je dat doet, lees je hier.

Lees meer

6 tips voor fysiek en mentaal gezonde werknemers

Je werknemers helpen om mentaal en fysiek gezond te blijven: hoe doe je dat? Health Manager Rik-Jan Modderkolk deelt zijn tips. Welke pas jij al toe?

Lees meer

Fit op je werk

Wat kun jij van een topsporter leren over vitaliteit op de werkvloer? Voormalig Olympisch atleet en ondernemer Patrick van Luijk deelt zijn tips.

Lees meer

Meer vitaliteit door extra aandacht

Mike Lie-A-Lien houdt zich bezig met duurzame inzetbaarheid. Lees meer over luisteren naar behoeften, in gesprek blijven en een tweede sportcentrum.

Lees meer

Breinvriendelijk werken als verzuimpreventie

Net als je spieren moet je brein herstellen van het 'aan staan'. GZ-Psycholoog Ulrika Leons legt uit wat breinvriendelijk werken is en geeft tips.

Lees meer

7 tips om het teamgevoel in coronatijd in stand te houden

Hoe zorg je er als werkgever voor dat je werknemers zich verbonden blijven voelen tijdens het thuiswerken? Frank Brinkmans geeft 7 tips.

Lees meer

Mijn werknemer is ziek: wat nu?

Kun je van werknemers eisen dat ze niet werken als ze verkouden zijn? En hoe zit het met privacy van zieke werknemers in coronatijd? Wij helpen je op weg.

Lees meer

Vakantie in tijden van corona: zo regel je dat

Onze vakanties zien er heel anders uit tijdens corona. Wat betekent dat voor jou als werkgever? Wij zetten je rechten en plichten op een rij.

Lees meer

Ondernemen doe je samen