Ga direct naar inhoud

Sluit nu onze Woonverzekeringen af en ontvang tot € 50,-* retour

  • Je woning en spullen goed verzekerd
  • Direct persoonlijke hulp bij schade
  • Maar liefst 10 jaar nieuwwaarde vergoed

Bereken je premie

* Je krijgt een bedrag retour bij het afsluiten van een Inboedelverzekering (€ 20,-), Opstalverzekering (€ 20,-), en Aansprakelijkheidsverzekering (€ 10,-). Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Maak je woning herfstklaar!

De blaadjes veranderen van kleur en het wordt steeds kouder. Het is weer herfst! Tijd om lekker binnen te zitten met warme chocomel. De herfstsfeer is heel gezellig, maar schade wil je liever niet. Wij helpen je om lekkage te voorkomen en je woning herfstklaar te maken!

Woning herfstklaar maken

Schade voorkomen aan je mobiele apparaten

Onze mobiele apparaten gebruiken we bijna iedere dag en nemen we overal mee naartoe. Je wilt natuurlijk niet dat een van deze kostbare apparaten beschadigen. Ontdek onze preventietips om schade aan je mobiele apparaten te voorkomen.

Bekijk onze preventietips

Meer tips voor wonen

Het coronavirus en je schadeverzekering

We snappen dat je vragen kunnen hebben over het coronavirus en je schadeverzekering, bijvoorbeeld over een geplande reis of bij een juridisch geschil. We hebben daarom de meest gestelde vragen met antwoorden voor je op een rij gezet.

Het coronavirus en je schadeverzekering


Profiteer van pakketkorting

Sluit meerdere verzekeringen af en profiteer van aantrekkelijke pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger je korting. Je hebt al je verzekeringen overzichtelijk in één pakket.

Bereken je premie