Ga direct naar inhoud

Samen succesvol

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Onze klanten delen graag hun ervaringen.

Samen werken aan een vitaal en veerkrachtig Nederland

Nationale-Nederlanden helpt je graag om werknemers vitaal en veerkrachtig te maken, met oplossingen van nu. Daarvoor werken we samen met de beste specialisten. En als het toch een keer misgaat? Dan zetten we alle middelen en specialisten in die nodig zijn om mensen weer in hun kracht te zetten. Zo zorgen we samen dat werknemers gezond en vitaal aan het werk zijn. Vandaag en morgen.

  • Al 72 jaar specialist in verzuim en arbeidsongeschiktheid in je branche.

  • 35.188 ondernemers kozen voor onze inkomensverzekeringen.

  • Persoonlijke begeleiding voor werkgevers én werknemers.

De beste begeleiding bij verzuim en ook lagere kosten

Elian van Ewijk, bedrijfsleider bij Stichting activiteitencentrum Hout-Blerick ervaart volledige ontzorging met de mkb verzuim-ontzorgverzekering.

Lees meer

Werken aan gezondere werknemers en minder verzuim

Gordon Boon, HR-adviseur bij Hukseflux, vindt het belangrijk om inzicht te hebben in de psychische en fysieke gezondheid van de werknemers.

Lees meer

In één keer de juiste verzuimbegeleiding en preventie-aanpak

Tamara Kucharek, interim verandermanager bij De Haas Advocaten, zet samen met Nationale-Nederlanden en ArboNed de puntjes op de i.

Lees meer

Een passende oplossing voor een schilder die allergisch is voor verf

Samira Faïz, verantwoordelijk voor het administratieve en financiële werk binnen schildersbedrijf De Vakbroeders, helpt werknemer terugkeren naar werk.

Lees meer

Wij willen het beste uit onze mensen halen en behouden

Clemens van der Werf, HR-manager bij Qconcepts, haalt het beste uit zijn mensen door te stoppen met hiërarchie, hoge werkdruk en de duizenden regels.

Lees meer

Verzuim voorkomen met het Preventief medisch onderzoek (PMO)

Ruud Lubken, hoofd financiën bij QbiQ B.V., is ervan overtuigd dat je verzuim kunt voorkomen door fysieke en mentale uitdaging direct aan te pakken.

Lees meer