Ga direct naar inhoud

Collectieve Arbeidsongeschiktheids­verzekering

Sinds 1 maart 2020 is het niet meer mogelijk om een nieuwe Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons te sluiten.

De Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is speciaal voor zelfstandigen die zich verenigd hebben in een maatschap, vennootschap onder firma of stichting. Hiermee ben je verzekerd tegen inkomensterugval als je arbeidsongeschikt raakt.

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering via Movir

Sinds 1 maart 2020 is het niet meer mogelijk om een nieuwe Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons te sluiten. Ben je op zoek naar een Individuele AOV? Deze kun je via Movir sluiten. Movir is een onderdeel van Nationale-Nederlanden en dé AOV-specialist. Al zeven jaar op rij is de verzekering van Movir door adviseurs gekozen tot de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Investeer in jezelf met de beste AOV

Met een Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir verzeker je méér dan alleen je inkomen als je arbeidsongeschikt raakt. Movir ondersteunt je ook om gezond te leven. Zo kun je bijvoorbeeld advies krijgen over omgaan met stress of sparren met een coach. Raak je toch arbeidsongeschikt? Dan staat Movir voor je klaar en krijg je de vergoeding waar je recht op hebt. Ook helpt Movir je met je herstel en het terugkeren naar werk. Op een manier die bij je past, zodat je weer duurzaam aan de slag kunt. Kijk voor meer informatie op Movir.

Heb je al een Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Nationale-Nederlanden?

Heb je een lopende Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Nationale-Nederlanden? Dan verandert er niks. Je blijft bij ons verzekerd onder dezelfde voorwaarden en maakt gebruik van dezelfde dienstverlening. De voorwaarden vind je onderstaand bij documenten.

Heb je vragen?

Heb je vragen over je lopende Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Nationale-Nederlanden? Neem dan contact met ons op via 085 773 26 61. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar. Je kunt ook een e-mail sturen naar polis@aov-nn.nl. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

Heb je vragen over een nieuwe Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan verwijzen we je graag naar onze collega’s bij Movir.

Documenten