Ga direct naar inhoud

Arbodienstverlening binnen het Verzuimpakket Werkgever

  • Gemak: maar één keer ziek/beter melden van uw werknemer
  • Helder: volledige regie/casemanagement bij één arbodienst
  • Prijsvoordeel: aantrekkelijkere tarieven dan een los abonnement voor arbodienstverlening

Hoe ziet de arbodienstverlening eruit van de arbodiensten waar u uit kunt kiezen binnen het Verzuimpakket Werkgever? Op deze pagina introduceren de arbodiensten zich waar Nationale-Nederlanden mee samenwerkt en vindt u de overzichten en voorwaarden die horen bij de verschillende dekkingen waar u voor kunt kiezen.

Persoonlijk advies nodig?

Wil je advies afgestemd op jouw wensen en situatie? Een onafhankelijk adviseur kan je daarbij helpen.


Dekking mkb uitgebreid

Nieuw: vanaf 1 januari 2020 kunt u de mkb uitgebreid dekking sluiten. Onze oplossing voor de mkb verzuim-ontzorgverzekering.

Keuze uit vier arbodiensten

Nationale-Nederlanden werkt met vier partners waar u uit kunt kiezen. Kijk hier voor een overzicht.

Verzuimloketten (brancheafspraken)

In diverse sectoren bieden wij speciaal ingerichte Verzuimloketten met extra kennis over de branche en aantrekkelijke tarieven.

Wat kun je verwachten van de arbodiensten?

Onze partners voor arbodienstverlening stellen zich voor. Wat maakt onze partners uniek?

Bekijk de informatie over arbodienstverlening:

Arbodienstverlening Verzuimpakket Werkgever dekking mkb uitgebreid

Informatiekaarten dekking mkb uitgebreid

De dekking mkb uitgebreid binnen het Verzuimpakket Werkgever kunt u enkel sluiten in combinatie met één van onze partners in arbodienstverlening. Hier vindt u de informatiekaarten van de arbodienstverlening voor de dekking mkb uitgebreid.

Arbodiensten

Verzuimloketten (brancheafspraken)

Arbodienstverlening Verzuimpakket Werkgever

Informatiekaarten arbodiensten

Hieronder vindt u de informatiekaarten van de arbodiensten. Het betreft een totaal overzicht van de arbodienstverlening die u kunt sluiten via het Verzuimpakket Werkgever. Zo kunt u de partners goed vergelijken.

Arbodiensten

Algemene voorwaarden arbodiensten

Arbodienstverlening verzuimloketten en specifieke brancheafspraken

Overzichtskaarten verzuimloketten en specifieke brancheafspraken

Binnen diverse branches en doelgroepen hebben we specifieke verzuimloketten met een arbodienst ingericht. De casemanagers die betrokken zijn in deze verzuimloketten hebben de specifieke kennis van de branche. Daardoor weten ze tegen welke problemen u kan lopen bij (dreigend) ziekte van uw personeel. De tarieven van de loketten zijn extra aantrekkelijk geprijsd. Dit komt omdat Nationale-Nederlanden vaak de casemanagementkosten op zich neemt.

Balieplus

Bouwend Nederland

INretail

Installatietechniek

Koninklijke Horeca Nederland (KHN)

Landelijke Huisartsenvereniging (LHV)

Novak

Religieus welzijn

Schilders

Techniek Nederland

Technologische industrie

Wat kun je verwachten van de arbodiensten?

HCS (voorheen: Keerpunt)

HCS is een bekende speler als het gaat om re-integratiebegeleiding van langdurig zieke werknemers. Maar wist u dat HCS sinds 2012 ook gecertificeerd arbodienstverlener is? Als arbodienst begeleiden onze hoogopgeleide re-integratiespecialisten de werkgever én de werknemer al vanaf dag één. Of het nu gaat om het voorkomen van ziekte óf langdurig verzuim. Daarnaast werken we branchegericht voor onder andere de horeca en retail.

Onze persoonlijke benadering is wat ons zo sterk maakt. Onze re-integratiespecialisten zijn zowel empathisch als analytisch en kijken verder dan alleen regelgeving, symptomen en het proces. Zo kunnen we effectiever handelen en zijn we uw klanten nog beter van dienst. En door de recente overname van de Bedrijfsartsen Groep kunnen we bedrijfsartsen nu nóg sneller inzetten. Werkgevers waarderen onze dienstverlening daarom ook met een 8,5!

Kijk op HCS.services voor meer informatie


ArboNed

Elke ondernemer heeft een doel voor ogen. U ook. U wilt een succesvol bedrijf, samen met mensen die er, net als u, voor willen gaan. Maar wat als het werk of de persoonlijke situatie van een werknemer zorgt voor verzuim? Met ArboNed bent u verzekerd van de beste verzuimbegeleiding. Ons werkproces is helder en signaleert voor u de belangrijke momenten en activiteiten binnen de Wet verbetering poortwachter.

Uw procesregisseur is uw vaste contactpersoon bij wie u terecht kunt met al uw vragen over verzuim, preventie, werk en wetgeving. Hij is de spil tussen u, uw werknemer en een lokaal team van bedrijfsartsen en professionals. En voorkomen is belangrijker dan genezen. Samen met werkgevers minimaliseren we arbeidsrisico’s en werken we aan het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers. Zo ontzorgt ArboNed u bij al uw (preventieve) arbozaken, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Kijk op arboned.nl voor meer informatie.


ArboDuo

ArboDuo is de branchespecialist en samenwerkingspartner in onder andere de bouw en transportsector. Onze kennis en expertise zijn gebundeld in specifieke oplossingen voor mkb-bedrijven gericht op preventie, verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We doen onderzoek naar de specifieke (verzuim)kenmerken in de branche en pakken de knelpunten, indien mogelijk samen met onze samenwerkingspartners, aan. Dit resulteert in veel gevallen in een lager verzuimpercentage dan het branchegemiddelde. We kijken samen met u of uw bedrijf voldoet aan alle verplichtingen volgens de Arbowet en brengen de arbeidsrisico’s in kaart, zodat u deze gericht kunt aanpakken.

Uw vaste contactpersoon; de procesregisseur staat klaar voor al uw vragen. Hij is de spil tussen werkgever, werknemer, de bedrijfsarts en een team van professionals bij u in de buurt. Vanuit onze lokale vestigingen door het hele land zijn we altijd dichtbij. U profiteert daarbij van de voordelen van een grote achterliggende organisatie die altijd continuïteit biedt.

Kijk op arboduo.nl voor meer informatie.


Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een gecertificeerde arbodienstverlener en actief op het gebied van verzuim, preventie en re-integratie. Dankzij kennis en ervaring weten de professionals van Zorg van de Zaak met welke problemen werkgevers te maken hebben. Samen met de werkgever is ons streven ervoor te zorgen werknemers gezond en duurzaam inzetbaar te houden. Dit bereiken we onder andere door een uitstekende bereikbaarheid voor werkgever en werknemer, maar hebben we ter ondersteuning ook een speciale desk voor verzekeringsadviseurs die vanuit haar rol werkgevers ondersteunen.

Het netwerk van Zorg van de Zaak met al haar specialismen draagt bij aan het gezond en duurzaam inzetbaar houden van werknemers. Zo is onze innovatieve slagkracht groot dankzij de aanwezigheid van veel kennis en kunde van verschillende specialisten.

Alle dienstverlening onder één dak draagt bij aan: snelle doorverwijzing, korte lijnen in de samenwerking en een breed beschikbare dienstverlening. Via ons eigen Snelverwijspunt kunnen bedrijfsartsen snel doorverwijzen binnen het netwerk en zijn interventies en aanvullende dienstverlening direct en via korte lijnen beschikbaar. Uiteraard werken wij ook nauw samen met providers buiten ons netwerk.

Kijk op zorgvandezaak.nl voor meer informatie