Ga direct naar: inhoud

Profiteer van extra korting

Heeft u een Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan kunt u gebruikmaken van extra klantvoordelen. Zoals korting op (zonne)brillen, sauna-arrangementen, medische hulpmiddelen en cursussen om te stoppen met roken.

Bekijk alle klantvoordelen

Toegang tot de beste zorg

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor toegang tot de allerbeste zorg, die past bij uw leven, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zorg.

  • Premie al vanaf € 128,60 zonder korting
  • 7% korting als u de verzekering via nn.nl sluit
  • 2% extra korting bij jaarlijkse betaling

Bereken uw premie

Goede basis met vrije keuze

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden bent u goed verzekerd. U kiest zelf naar welke zorgverleners u gaat. Wij vergoeden uw rekening volledig, als het onder de verzekering valt.

Meer over basisverzekering

Zes passende aanvullingen

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom kunt u uw zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. U hebt bij ons de keuze uit zes aanvullende verzekeringen.

Meer over aanvullende dekkingen

TandenGaaf

De kosten voor tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf bieden wij de beste tandartsverzekering. U kiest zelf het bedrag dat u maximaal vergoed wilt krijgen.

Meer over TandenGaaf

Meer luxe met Luxe Verpleging

Wilt u meer luxe tijdens uw verblijf in het ziekenhuis? Als u de extra verzekering Luxe Verpleging afsluit, vergoeden wij onder andere televisie, telefoon en internet op uw kamer.

Meer over Luxe Verpleging

Wijzigingen 2019

Ieder jaar wijzigen de overheid en zorgverzekeraars onderdelen van de basis- een aanvullende zorgverzekeringen. Wat bijvoorbeeld verandert is de vergoeding voor sportmedisch advies en kuuroorden. Wat in 2019 niet wijzigt is het verplicht eigen risico.

Bekijk alle wijzigingen

Spoedzorg Buitenland

Onbezorgd op reis

Vervangende Mantelzorg

Even tijd voor uzelf

Profiteer van extra korting

Heeft u een Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan kunt u gebruikmaken van extra klantvoordelen. Zoals korting op (zonne)brillen, sauna-arrangementen en medische hulpmiddelen.

Bekijk alle klantvoordelen

Extra services bij uw zorgverzekering

Leefstijlcoach Online

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Daarom bieden wij u gratis de Leefstijlcoach Online. Deze online coach geeft u meer inzicht in uw eigen leefstijl.

Gezondheidslijn

Met de Gezondheidslijn heeft u altijd, 24 uur per dag, zeven dagen in de week de toegang tot deskundig medisch advies.

Meegroeiservice

Met de Meegroeiservice kunt u in sommige situaties uw aanvullende verzekering één keer per jaar tussentijds wijzigen.

De Zorgverzekering met collectief voordeel

Wij hebben met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Dit betekent dat u als werknemer, lid of klant een aantrekkelijke collectiviteitskorting krijgt op de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden. Als uw vereniging of werkgever afspraken met ons heeft gemaakt, kun u zich collectief verzekeren. Uw vereniging of werkgever is dan uw collectiviteit. Wilt u weten of u recht heeft op een collectiviteitskorting? Informeer bij uw organisatie.