Ga direct naar inhoud

Beheerd Beleggen

U kiest waarvoor wij beleggen.
Ontdek wat onze beleggers voor u kunnen doen.

Bereken wat het u op kan leveren

Open een beleggingsrekening

Ontdek wat onze beleggers voor u kunnen doen

Bij Beheerd Beleggen nemen onze beleggingsexperts u het werk uit handen en beleggen op een manier die precies bij u past. Ideaal wanneer u zelf weinig tijd of kennis van beleggen hebt. Wat het doel ook is waarvoor u wilt beleggen, u weet dat onze beleggingsexperts ervoor gaan. Zij gaan voor u op zoek naar een zo goed mogelijk rendement, tegen een risico dat bij u past.

Beheerd Beleggen heeft de Cashcow Award 2019 gewonnen in de categorie ‘Beste Online Vermogensbeheerder' en is door Finner beoordeeld met vijf sterren.

Beheerd Beleggen heeft de Cashcow Award 2019 gewonnen in de categorie ‘Beste Online Vermogensbeheerder' en is door Finner beoordeeld met vijf sterren.

Lees het nieuws en de laatste ontwikkelingen

Inleg vanaf € 50,-

U kunt al starten vanaf een inleg van € 50,- per maand of € 1.000,- eenmalig. Beheerd Beleggen is dagelijks opzegbaar.

Lage kosten

U betaalt een vast percentage van 1% per jaar over uw belegd vermogen.
Bereken de kosten die u kunt verwachten.

Hoog rendement

Rendement Beheerd Beleggen is gemiddeld 4,8% bij profiel Neutraal4 over de afgelopen 5 jaar.

Gemiddeld rendement per jaar in de periode januari 2015 t/m december 2019 voor profiel Neutraal 4.
Bekijk de rendementen.

*De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Of Beheerd Beleggen bij u past, toetsen we als u het product bij ons aanvraagt.


U het resultaat, wij het werk

Dit regelen wij voor u Dit doet u zelf
Onze experts volgen dagelijks de ontwikkelingen in de markt en passen uw portefeuille aan als dat nodig is. U bepaalt uw doelen en stort uw gewenste inleg. U kunt bijstorten en opnemen wanneer u dat wilt.
Onze experts selecteren de fondsen die zij het beste vinden passen bij de beleggingsprofielen. Wij bepalen het beleggingsprofiel dat het beste bij u past aan de hand van een vragenlijst. Op basis van uw profiel stellen wij vervolgens uw beleggingsportefeuille samen. U houdt uw beleggingsprofiel actueel. Zo loopt u geen onnodig risico.
Wij houden u ieder kwartaal op de hoogte van de ontwikkelingen en tussentijds als dat nodig is. Op elk moment kunt u gemaakte keuzes online wijzigen. Ook is Beheerd Beleggen dagelijks opzegbaar.


Altijd inzicht via de NN App of mijn.nn

U kunt altijd online uw wijzigingen doorgeven op uw persoonlijke beveiligde omgeving mijn.nn. Zo kunt u bijvoorbeeld uw inleg, de datum waarop u over uw opgebouwde vermogen wilt beschikken of het bedrag dat u wenst op te bouwen wijzigen.

Ook heeft u via onze App op uw tablet of smartphone altijd toegang tot uw beleggingen. U weet bij ons altijd waar u staat met uw beleggingen en u houdt grip.

Weergave NN app Beheerd Beleggen op scherm en mobiel

De bedragen in deze voorbeelden zijn fictief. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.


Risico's bepalen en spreiden

Bij beleggen hoort risico. Wij bepalen het beleggingsprofiel dat het beste bij u past aan de hand van een vragenlijst. Op basis van uw profiel stellen wij vervolgens u beleggingsportefeuille samen.

We beleggen voor u in meerdere beleggingsfondsen. U kiest of u Wereldwijd, in Europa of in Trends wilt laten beleggen. Onze experts selecteren hierbinnen de fondsen die zij het beste vinden.

Met de lifecycle-methode nemen we steeds minder risico met uw beleggingen zodra de einddatum van uw doel dichterbij komt.


Verantwoord beleggen

Wij beleggen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Wij denken namelijk dat het milieu, sociale factoren en goed bestuur invloed hebben op een gunstig beleggingsresultaat. Past ons beleggingsbeleid u ook?


In enkele stappen een beleggingsrekening openen

1. Vraag uw rekening aan

Om uw identiteit te controleren vragen we u € 0,01 te storten.

2. Risico en doel bepalen

Bepaal welk risico u kunt en wilt nemen en zie wat uw inleg u kan opleveren.

3. Laat uw geld beleggen

Stort uw inleg en onze experts gaan voor u aan de slag.

Open een rekening

Gratis informatiepakket Beheerd Beleggen

Wilt u meer informatie over Beheerd Beleggen van Nationale-Nederlanden? Vraag dan gratis en vrijblijvend het Informatiepakket Beheerd Beleggen aan. U ontvangt dan per post een duidelijk overzicht van de mogelijkheden van Beheerd Beleggen. U ontdekt wat onze beleggingsexperts voor u kunnen doen en wat klanten vinden van onze dienstverlening. Tevens ontvangt u een speciale editie van onze kwartaalupdate met daarin de visie van ons Investment Office.

Vraag uw informatiepakket aan