Ga direct naar inhoud

Onze beleggingsprofielen & categorieën

Beheerd Beleggen heeft 17 beleggingsprofielen. Per profiel verschilt de verhouding tussen de soorten beleggingen. Bij een offensief beleggingsprofiel beleggen we het grootste gedeelte in aandelenfondsen. Bij een defensief beleggingsprofiel beleggen we het grootste deel in obligatiefondsen. Een beleggingsprofiel geeft inzicht in het te verwachten jaarlijkse rendement en het risico van de portefeuille. En het toont welke beleggingen hierbij passen. Bekijk hier onze beleggingsprofielen:

Houd je beleggingsprofiel actueel

Je voorkeuren kunnen veranderen. Bijvoorbeeld hoeveel risico je wilt lopen en wanneer je je beleggingsdoel gehaald wilt hebben. Of wat je voorkeuren op het gebied van duurzaamheid zijn. Ook je financiële situatie kan veranderen, waardoor je bijvoorbeeld meer zou kunnen beleggen of misschien juist minder. Daarom is het belangrijk dat je je beleggingsprofiel actueel houdt. Dat doe je door minimaal één keer per jaar de vragenlijst waarmee wij je beleggingsprofiel bepalen, opnieuw in te vullen. Of als je financiële situatie wijzigt.

Kom je na het opnieuw invullen van de vragenlijst op een ander profiel uit? Dan passen wij je portefeuille hierop aan. Lees hier waarom een actueel beleggingsprofiel belangrijk is.


Beleggingsbeleid

Bij Beheerd Beleggen maken we gebruik van beleggingsfondsen en indextrackers (ETF's/ETP's). Indextrackers zijn beleggingsfondsen die een bepaalde index volgen. Zoals de AEX, de Dow Jones of een andere aandelenindex. De indextracker volgt deze index bij iedere stijging en daling.

Wij streven naar het behalen van goede en stabiele rendementen, met een risico dat bij je past. Dit doen we door actief te zoeken naar fondsen waarvan wij verwachten dat ze beter presteren dan vergelijkbare fondsen. Meer hierover lees je in ons beleggingsbeleid.


Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur