Ga direct naar inhoud

Onze beleggingsprofielen

Beheerd Beleggen heeft 17 beleggingsprofielen. Deze zijn onderverdeeld in vier risicocategorieƫn:

  • Defensief: als u een laag risico belangrijker vindt dan het behalen van een hoog rendement.
  • Neutraal: als u bereid bent wat meer risico te nemen in uw portefeuille, maar wel binnen bepaalde grenzen en over een langere periode.
  • Offensief: als u het behalen van een hoog rendement belangrijker vindt dan een laag risico.
  • Liquide: uw vermogen wordt voor 100% liquide aangehouden.

Per profiel verschilt de verhouding tussen de soorten beleggingen. Bij een offensief profiel wordt het grootste gedeelte in aandelenfondsen belegd. Bij een defensief profiel wordt het grootste deel belegd in obligatiefondsen. Een beleggingsprofiel geeft inzicht in het te verwachten jaarlijkse rendement, het risico van de portefeuille en toont welke beleggingen hierbij passen. Bekijk hier onze beleggingsprofielen:

Houd uw beleggingsprofiel actueel

Uw voorkeuren kunnen veranderen. Ook kan uw financiƫle situatie veranderen. Daarom is het belangrijk dat u uw beleggingsprofiel actueel houdt. Komt u na het opnieuw invullen van de vragenlijst op een ander profiel uit, dan passen wij uw portefeuille hierop aan. Lees waarom een actueel beleggingsprofiel belangrijk is.

Beleggingsbeleid

Bij Beheerd Beleggen maken we gebruik van beleggingsfondsen en indextrackers (ETF's/ETP's). Wij streven naar het behalen van goede en stabiele rendementen, met een risico dat bij u past. Dit doen wij met behulp van een gestructureerd beleggingsproces. Lees meer over ons beleggingsbeleid.