Ga direct naar inhoud

Jouw jaaroverzicht

De periode om aangifte te doen voor je inkomstenbelasting ligt tussen 1 maart en 1 mei 2024. Hiervoor heb je ook de gegevens van het financiële jaaroverzicht over 2023 nodig. Je krijgt een jaaroverzicht per product.

Hieronder lees je wanneer en hoe jouw jaaroverzicht(en) beschikbaar komt.


Sparen

Je jaaroverzicht voor je Internetspaarrekening of Levensloop is op 4 februari 2024 beschikbaar in mijn.nn.

Heb je een Basissparen, Spaarzakelijk of Spaarzakelijk Plus spaarrekening, dan ontvang je het jaaroverzicht half februari per post.

Het jaaroverzicht van je deposito vind je in het jaaroverzicht van je internetspaarrekening in mijn.nn. Je krijgt geen apart overzicht voor je deposito('s).

Ga naar mijn.nn

Veelgestelde vragen over Internetsparen

Banksparen

Je jaaroverzicht voor Aanvullende Pensioenopbouw, Aanvullend Pensioen Zelf Beleggen, Aanvullende PensioenUitkering of Banksparen OntslagVergoeding is op 7 februari 2024 beschikbaar in mijn.nn.

Ga naar mijn.nn

Veelgestelde vragen over Banksparen

Hypotheken

Je jaaroverzicht voor je hypotheek is uiterlijk 1 maart 2024 beschikbaar in mijn.nn.

Heb je een Bankspaar Plus Hypotheek of een ZekerPlus Hypotheek? Dan vind je ook het jaaroverzicht voor je Bankspaar Plus spaarrekening of ZekerPlusHypotheek rekening uiterlijk 1 maart 2024 in mijn.nn.

Ga naar mijn.nn

Download jaaroverzicht 2023

Lees meer over de belastingaangifte eigen woning

Beleggen

Je jaaroverzicht voor je beleggingsrekening is op 4 februari 2024 beschikbaar in mijn.nn.

Ga naar mijn.nn

Veelgestelde vragen over Beleggen

Lenen

Je jaaroverzicht van je Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet ontvang je in de eerste helft van februari per post.

Levensverzekering

Je ontvangt vóór 1 maart een jaaroverzicht van je levensverzekering. Daarin staat de fiscale waarde die je nodig hebt voor je belastingaangifte. Je leest er meer over op deze pagina.

Pensioen

Je ontvangt uiterlijk 7 februari 2024 de jaaropgave van je pensioen. In deze jaaropgave vind je een overzicht van de uitkeringen en inhoudingen over 2023. Je hebt de opgave nodig voor je belastingaangifte.

Digitaal of per post?
Heb je mijn.nn en kon je het afgelopen jaar je uitkeringsspecificaties digitaal inzien? Dan is je jaaropgave uiterlijk 7 februari 2024 beschikbaar in mijn.nn. Anders krijg je de jaaropgave uiterlijk eind februari 2024 per post.

Ga naar mijn.nn

Inkomensverzekeringen

De jaaropgave van je arbeidsongeschiktheidsverzekering is uiterlijk 19 februari 2024 beschikbaar in mijn.nn. In deze jaaropgave vind je een overzicht van de uitkeringen en inhoudingen over 2023. Je hebt de opgave nodig voor je belastingaangifte.

Heb je geen mijn.nn-account, dan krijg je de jaaropgave vóór 1 maart per post.

Ga naar mijn.nn

Nog geen mijn.nn-account?

Voor een aantal producten vind je het jaaroverzicht in mijn.nn. Vraag alvast een account aan zodat je het jaaroverzicht straks snel kunt ophalen.

Mijn.nn-account aanvragen

Hulp bij inloggen op mijn.nn

Oudere jaaroverzichten

Oudere digitale jaaroverzichten van je product(en) vind je in mijn.nn. Bekijk hiervoor de details van je product of 'Mijn documenten'.

Mogelijk ook interessant

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact