Ga direct naar inhoud

Waarin beleggen we voor je?

Onze beleggingsexperts beleggen voor je in verschillende beleggingsfondsen. Zij selecteren de fondsen die zij het beste vinden. Hoe zij dat doen, lees je in ons beleggingsbeleid Beheerd Beleggen. Onze experts kunnen kiezen uit beleggingsfondsen van verschillende aanbieders. Door te beleggen in diverse fondsen, spreiden zij het risico. Ook kiezen wij er soms voor om juist een deel van het geld niet te beleggen. Zodat je minder risico loopt met je beleggingen.

Keuze uit twee portefeuilles

Je kunt kiezen uit twee portefeuilles: Wereld of Trends. De specifieke kenmerken van deze portefeuilles lees je hieronder. Je kiest je portefeuille bij het aanvragen van je beleggingsrekening.

Bekijk de fondsen waaruit onze modelportefeuilles nu uit bestaan. Naast obligaties en aandelen, kan je portefeuille ook voor een deel uit liquide middelen bestaan.


Wereld

  • Bij deze portefeuille beleggen wij wereldwijd in zowel ontwikkelde als in opkomende landen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Verenigde Staten en BraziliĆ«.
  • Bij obligaties gaat het om een combinatie van staats- en bedrijfsobligaties. En bij aandelen gaat het om een mix van verschillende sectoren. Zoals bijvoorbeeld energie, consumptiegoederen en telecom.

Trends

  • Bij deze portefeuille beleggen wij wereldwijd in een mix van verschillende sectoren. Met speciale aandacht voor trends, zoals robotisering, infrastructuur en milieutechnologie. Zowel ontwikkelde als opkomende landen kunnen onderdeel zijn van de beleggingen. Zoals de Verenigde Staten en BraziliĆ«.
  • Bij obligaties gaat het om een combinatie van staats- en bedrijfsobligaties.

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur