Ga direct naar inhoud

Constructieverzekering voor bouwwerken

  • Dekt onder andere schade door een uitvoeringsfout, brand, diefstal en storm
  • Al uw projecten verzekerd
  • Meest voorkomende risico’s gedekt

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Zonder zorgen uw bouw- of constructiewerk uitvoeren

Ontstaat tijdens bouwwerkzaamheden schade door een uitvoeringsfout? Of door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme of storm? Dan kunt u een beroep doen op de Constructieverzekering voor bouwwerken. Die is er voor bouw- en klusbedrijven in de civiele en utiliteitsbouw.

De Constructie­verzekering voor bouwwerken in het Zekerheids­pakket

De Constructie­verzekering voor bouwwerken is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Eén verzekering voor al uw projecten

De dekking geldt voor alle projecten die u uitvoert in Nederland, België en Duitsland. U hoeft dus niet elk project apart te verzekeren. Zo kunt u zonder zorgen uw werk doen.

Schade - Schade melden - Nationale-Nederlanden

Meest voorkomende risico’s gedekt

Het werk en de bouwmaterialen zijn verzekerd. De dekking geldt voor alle betrokken partijen. Voor u, voor de opdrachtgever, de onderaannemers en de architect. Daarnaast zijn de eigendommen van uw opdrachtgever en persoonlijke eigendommen van u en uw personeel meeverzekerd.

Constructie­verzekering voor bouwwerken op maat

Niet ieder bedrijf of risico is hetzelfde. Daarom hebben we de Constructieverzekering voor bouwwerken ook op maat. Dit is een losse verzekering voor de complexere risico’s speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt. Deze verzekering kunt u alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met de Constructieverzekering voor bouwwerken bent u verzekerd tijdens bouw- of verbouwwerkzaamheden. En bij diefstal van installatie- en bouwmateriaal. De verzekering geldt voor projecten in Nederland, België en Duitsland. Standaard is gedekt schade aan:

  • het werk zelf
  • bestaande eigendommen van uw opdrachtgever
  • persoonlijke eigendommen van u en uw personeel

We vergoeden de reparatie of de aanschaf van vervangende materialen, de kosten die u maakt om acute schade te beperken en de kosten voor een schade-expert.

Extra dekking?

Meer zekerheid bovenop de standaarddekking? Kies extra dekking voor schade aan:

  • hulpmateriaal, waaronder gereedschappen en machines
  • transport van montage-, bouw- en hulpmateriaal

Verzekeringskaarten

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

Als geen sprake is van beschadiging. Bijvoorbeeld als u een vloer heeft gestort die niet voldoet aan de eisen van de opdrachtgever en u moet het werk opnieuw doen.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Constructieverzekering voor bouwwerken dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Constructieverzekering voor bouwwerken zetten we voor u op een rij.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw constructieverzekering voor bouwwerken en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade