Ga direct naar inhoud

Zekerheid op Maat

  • Ondersteuning van onze risicodeskundigen bij risicopreventie
  • Een dekking op maat, afgestemd op jouw behoefte
  • Snelle schadeafhandeling en betaling

Wat is Zekerheid op Maat?

Bij schade wil je geen gedoe als er iets misgaat. Als ondernemer houd je je liever niet bezig met de risico’s van ondernemen. Daarom kies je voor de verzekeringen van Nationale-Nederlanden. Is ons standaard pakket niet geschikt voor jouw risico’s? Dan bescherm je jouw bedrijf met onze maatwerkverzekeringen. Je verzekert je bedrijf hoe dan ook goed tegen de meest voorkomende schades.

Ondersteuning van onze risicodeskundigen

Met goede preventiemaatregelen maak je jouw bedrijf veiliger voor klanten en medewerkers. Bovendien neemt de kans op schade sterk af. Daarom ondersteunen we je met begeleiding en preventietips van onze ervaren risicodeskundigen.

Een flexibele dekking

De verzekeringen in Zekerheid op Maat stem je af op jouw wensen en behoefte. Met een dekking op maat ben je goed verzekerd voor de meest voorkomende risico’s.

Aanvragen via een verzekeringsadviseur

Je wilt je bedrijf goed verzekeren. We vinden het daarom belangrijk dat een adviseur met je meekijkt. Zo krijg je de juiste vergoeding bij schade. Vind een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Is Zekerheid op Maat iets voor jouw bedrijf?

Duurzaam
Met de verzekeringen in Zekerheid op Maat ontvang je zo min mogelijk post. 
Schadeafhandeling
Je krijgt snelle schadeafhandeling en betaling.
Premiebetaling
Kies zelf of je je premie per maand, kwartaal of jaar betaalt.

Waarom kies je voor Zekerheid op Maat?

  • Ondersteuning van onze risicodeskundigen bij preventie
  • Een dekking op maat, afgestemd op jouw behoefte
  • Snelle schadeafhandeling en betaling

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een verzekering in Zekerheid op Maat? 
De kosten van een verzekering in Zekerheid op Maat hangen af van enkele zaken. Bijvoorbeeld welke verzekering je afsluit. Maar ook de dekking die je kiest. Bereken de kosten van een verzekering in Zekerheid op Maat via een verzekeringsadviseur. 
Hoe vraag ik een zakelijke verzekering in Zekerheid op Maat aan? 
Een verzekering in Zekerheid op Maat vraag je aan via een verzekeringsadviseur. Je wilt je bedrijf goed verzekeren. We vinden het daarom belangrijk dat een adviseur met je meekijkt. Jullie bespreken samen of je niet over- of onderverzekerd bent. En of je verzekering aansluit bij je wensen. Zo krijg je de juiste vergoeding bij schade.  
Is een verzekering in Zekerheid op Maat geschikt voor mijn onderneming? 

Is ons standaard pakket niet geschikt voor jouw risico’s? Dan bescherm je jouw bedrijf met onze maatwerkverzekeringen. Dit zijn losse verzekeringen met flexibele dekkingen. Aan te vragen via een verzekeringsadviseur.  

Bekijk ook het Zekerheidspakket voor zzp en mkb. Vraag je adviseur welke verzekering het beste bij je past. 

Hoe zeg ik mijn contract op?
Een verzekering in Zekerheid op Maat loopt minimaal één jaar. Na dit jaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen. De verzekering eindigt dan na één maand. Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail. 

Voorwaarden

In de voorwaarden lees je precies wat de verzekering dekt en wat we vergoeden bij schade. Onze vergoedingen zijn soms aan een maximum gebonden.

Bekijk de voorwaarden

Verzekeringskaarten

Met de Verzekeringskaarten vergelijk je gemakkelijk onze producten met andere aanbieders.

Bekijk de verzekeringskaarten