Ga direct naar inhoud

Zekerheidspakket voor zzp'ers

Voer je bedrijfsgegevens in, stel je ideale pakket samen en bereken je maandpremie.

Bereken je premie

Zekerheidspakket zelf online aanvragen

Vraag het Zekerheidspakket direct online aan. Als je het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt ZZP Nederland Verzekeringen b.v. of Zicht risico- en verzekeringsadviseurs je onafhankelijke adviseur. Per branche geven we aan welke dekkingen bij je situatie passen en welke door veel ondernemers aangevraagd worden, de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is daar altijd standaard een onderdeel van. Je bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen je verder opneemt in je Zekerheidspakket. Zo weet je dat je kiest voor een goede combinatie.

Direct aanvragen


Je verzekeringsadviseur: Zicht of ZZP Nederland

Als je het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs of ZZP Nederland verzekeringen b.v.je adviseur. Beide zijn gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor de zzp’er.

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs
Postbus 170
5201 AD ‘s-Hertogenbosch
Europalaan 28-C
5232 BC ’s-Hertogenbosch
088 - 801 1505
zzp@zichtadviseurs.nl
Kamer van Koophandel: 27093787


Je kunt ook kiezen voor een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt

Ben je niet goed bekend met het afsluiten van verzekeringen? Wil je jouw huidige polis(sen) uitbreiden? Of wil je advies afgestemd op jouw specifieke situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt


Polisvoorwaarden

Met jouw keuze stellen we de polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket voor je samen. De belangrijkste punten uit de voorwaarden zetten we op een rij.

Lees meer