Ga direct naar: inhoud

Zekerheidspakket voor zzp en mkb

  • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw branche
  • Pakketkorting oplopend tot 10%
  • Op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Zelfverzekerd ondernemen

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw succes. Maar ook voor de risico’s. Denk aan schade, diefstal van kostbare kantoorapparatuur of incassoproblemen met een klant.
Nationale-Nederlanden biedt u een Zekerheidspakket dat is afgestemd op de specifieke risico’s in uw branche. Met dit pakket beschermt u uw bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende schaderisico’s.

Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast hebben wij per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Is de situatie van uw bedrijf anders? Vraag een verzekeringsadviseur naar een oplossing die bij u past.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade

Voorbereid op de risico’s in uw branche

Nationale-Nederlanden weet wat er speelt in uw branche. Daarom zijn er Zekerheidspakketten voor ondernemers in de Bouw, Handel, Zorg en Uiterlijke Verzorging, Horeca en Zakelijke Dienstverlening.

Altijd up-to-date

Als ondernemer moet u vlug kunnen inspelen op veranderingen. Jaarlijks checkt uw verzekeringsadviseur samen met u of het pakket nog aansluit op uw situatie.

Kenmerken van het Zekerheidspakket

  • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw branche.
  • U past het pakket aan naar uw eigen situatie
  • U krijgt pakketkorting oplopend tot 10%.
  • U kiest één eigen risico voor het hele pakket.
  • De dekkingen zijn op elkaar afgestemd, u bent dus binnen het pakket niet dubbel verzekerd.
  • Jaarlijkse check of uw pakket nog aansluit op uw situatie.
  • U kunt het Zekerheidspakket op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen.

Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket worden op maat voor u gemaakt. De belangrijkste punten uit de voorwaarden hebben wij op een rij gezet.

Lees meer