Ga direct naar inhoud

Zekerheidspakket voor zzp en mkb

  • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw branche
  • Pakketkorting oplopend tot 10%
  • Op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Zelfverzekerd ondernemen

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw succes. Maar ook voor de risico’s. Denk aan schade, diefstal van kostbare kantoorapparatuur of incassoproblemen met een klant.
Nationale-Nederlanden biedt u een Zekerheidspakket dat is afgestemd op de specifieke risico’s in uw branche. Met dit pakket beschermt u uw bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende schaderisico’s.

Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast hebben wij per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Is de situatie van uw bedrijf anders? Vraag een verzekeringsadviseur naar een oplossing die bij u past.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade

Voorbereid op de risico’s in uw branche

Nationale-Nederlanden weet wat er speelt in uw branche. Daarom zijn er Zekerheidspakketten voor ondernemers in de Agrarische sector, Bouw, Handel, Horeca, Transport, Zakelijke Dienstverlening en Zorg en Uiterlijke verzorging.

Altijd up-to-date

Als ondernemer moet u vlug kunnen inspelen op veranderingen. Jaarlijks checkt uw verzekeringsadviseur samen met u of het pakket nog aansluit op uw situatie.

Kenmerken van het Zekerheidspakket

  • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw branche.
  • U past het pakket aan naar uw eigen situatie
  • U krijgt pakketkorting oplopend tot 10%.
  • U kiest één eigen risico voor het hele pakket.
  • De dekkingen zijn op elkaar afgestemd, u bent dus binnen het pakket niet dubbel verzekerd.
  • Jaarlijkse check of uw pakket nog aansluit op uw situatie.
  • U kunt het Zekerheidspakket op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen.

Polisvoorwaarden

Op basis van uw keuze stellen we de polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket voor u samen. De belangrijkste punten uit de voorwaarden zetten we op een rij.

Lees meer