Ga direct naar: inhoud

Zekerheidspakket voor zzp en mkb

  • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw branche
  • Pakketkorting oplopend tot 10%
  • Op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Zelfverzekerd ondernemen

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw succes. Maar ook voor de risico’s. Denk aan schade, diefstal van kostbare kantoorapparatuur of incassoproblemen met een klant.
Nationale-Nederlanden biedt u een Zekerheidspakket dat is afgestemd op de specifieke risico’s in uw branche. Met dit pakket beschermt u uw bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende schaderisico’s.

Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit: een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven en een Rechtsbijstandverzekering Bedrijven. Daarnaast hebben wij per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Is de situatie van uw bedrijf anders? Vraag een verzekeringsadviseur naar een oplossing die bij u past.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers met maximaal 25 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 2.500.000,-.

Uw pakket samenstellen

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt afdekken.

Pakket samenstellen

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Bereken uw premie

Door meer verzekeringen toe te voegen krijgt u premiekorting. Deze kan oplopen tot 10%. U berekent de premie van uw pakket in twee stappen.

Bereken uw premie

Direct aanvragen

Weet u welke verzekeringen u wilt afsluiten? In vijf stappen vraagt u het pakket online aan.

Vraag direct aan

Voorbereid op de risico’s in uw branche

Nationale-Nederlanden weet wat er speelt in uw branche. Daarom zijn er Zekerheidspakketten voor ondernemers in de Bouw, Handel, Zorg en Uiterlijke Verzorging, Horeca en Zakelijke Dienstverlening.

Altijd up-to-date

Als ondernemer moet u vlug kunnen inspelen op veranderingen. Jaarlijks checkt uw verzekeringsadviseur samen met u of het pakket nog aansluit op uw situatie.

Kenmerken van het Zekerheidspakket

  • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw branche.
  • U past het pakket aan naar uw eigen situatie
  • U krijgt pakketkorting oplopend tot 10%.
  • U kiest één eigen risico voor het hele pakket.
  • De dekkingen zijn op elkaar afgestemd, u bent dus binnen het pakket niet dubbel verzekerd.
  • Jaarlijkse check of uw pakket nog aansluit op uw situatie.
  • U kunt het Zekerheidspakket op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen.

Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket worden op maat voor u gemaakt. De belangrijkste punten uit de voorwaarden hebben wij op een rij gezet.

Lees meer

Uw premie

Uw premie

Uw premie hangt af van onder meer uw beroep, jaaromzet, aantal medewerkers, de verzekerde bedragen en of u deze verzekering combineert met andere verzekeringen. Kiest u meer dan de basisproducten? Dan krijgt u per verzekering 2% premiekorting. De korting kan oplopen tot 10% bij zes of meer verschillende verzekeringen. Let op: autoverzekeringen in dit pakket tellen maar één keer mee voor het bepalen van het kortingspercentage.

Bereken uw premie in twee stappen

Voor wie?

Voor wie?

Het Zekerheidspakket is speciaal voor zzp'ers en mkb’ers. Het pakket is geschikt voor ondernemingen met maximaal 25 medewerkers (inclusief uzelf) en een maximale jaaromzet van € 2.500.000,-.

Andere situatie?
Is de situatie van uw bedrijf anders? Vraag uw verzekeringsadviseur naar een oplossing die bij u past. Heeft u geen adviseur?

Vind een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt

Schade melden

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Direct schade melden

_1405031_