Ga direct naar inhoud

Producten & oplossingen

Ben je op zoek naar meer informatie over onze producten en oplossingen? We geven hier inzicht in de meest gestelde vragen en lichten veel voorkomende begrippen toe.


Dienstverlening bij verzuim

Dienstverlening is maatwerk. Onze dienstverleners stemmen daarom de inzet en kosten van dienstverlening altijd vooraf af met de werkgever en werknemer.

Lees meer

Checklist: Wat moet je doen als je werknemer ziek wordt?

Elke werkgever krijgt er mee te maken: een langdurig zieke werknemer. Wettelijk ben je twee jaar verplicht te begeleiden bij de re-integratie én het loon door te betalen. Deze checklist geeft jou als werkgever beter inzicht in het verzuimproces.

Lees meer

Verzuim verzekeren? Dat zit zo.

We geven je in dit artikel antwoord op de 11 meest gestelde vragen over de verzuimverzekering. Zo leggen we je uit wat een verzuimverzekering is, wat verzekerd is en welke keuzes je kunt maken.

Lees meer


Veelgestelde vragen over het eigenrisicodragerschap

In dit artikel gaan we in op de meest gestelde vragen rond het eigenrisicodragerschap. Wat houdt het WGA eigenrisicodragerschap in en welke afwegingen zijn hiervoor belangrijk?

Lees meer

Verzekerd loon en loonbegrippen? Dat zit zo.

Wat weet jij van loonbegrippen? Of van verzekerd loon? Om je zoektocht naar antwoorden makkelijker te maken leggen we in dit artikel veel voorkomende loonbegrippen uit.

Lees meer