Ga direct naar inhoud

René Staal

Vanuit het mooie Zeeland spreek ik dagelijks klanten in verschillende fases van hun leven. Bijna geen situatie is hetzelfde. De ene keer heb je een gesprek over de aankoop van een eerste woning, de andere keer gaat het om een aanpassing van een hypotheek vanwege een verbouwingswens. Dat maakt mijn vak ook zo leuk en afwisselend. Je bent nooit uitgeleerd. Elke dag wordt mijn kennis en inzicht getest. Want voor elke situatie is er weer een ander oplossing passend.
Ik wil graag van toegevoegde waarde zijn en een klant helpen om de juiste keuzes te maken. Samen kijken we niet alleen naar de hypotheek op zichzelf. We bespreken ook de financiële gevolgen op lange termijn.

In mijn vrije tijd vind je me vaak op de racefiets in het Zeeuwse landschap. Een mooie parallel met mijn werk. Ook daar moet je soms tegen de wind in durven rijden om tot een goed resultaat te komen. Met een aantal vrienden van mijn fietsclub hoop ik in de zomer van 2020 de Alpe d’Huez vier keer te gaan beklimmen om zo geld op te halen voor de strijd tegen kanker.

Maak een afspraak met één van de adviseurs

René Staal