Ga direct naar inhoud

Hypotheekgesprek bij
Nationale-Nederlanden

  • Over uw huidige of volgende hypotheek van NN
  • Gemiddelde klantwaardering van 8,5
  • Gratis online oriëntatiegesprek. Overdag of 's avonds

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies

Waarom een hypotheekadvies?

Een hypotheek afsluiten of aanpassen doet u niet elke dag. Vaak gaat het om een grote lening voor een lange tijd. Daarom is het belangrijk dat u een hypotheek kiest die bij uw situatie past. Nu en in de toekomst. Een hypotheekadviseur kan u hierbij helpen.

Tijdens een eerste gesprek met een adviseur, het zogenaamde oriëntatiegesprek, geeft u aan waarover u een advies wilt. Dit gesprek is vaak gratis. De adviseur vertelt u op welke manier hij of zij u kan helpen en wat de kosten gaan zijn. U kunt kiezen voor een adviseur van Nationale-Nederlanden of voor een van de adviseurs uit het netwerk van onafhankelijke adviseurs waarmee we samenwerken.

Heeft u op dit moment een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Dan kunt u terecht bij een adviseur van Nationale-Nederlanden voor advies over uw huidige of volgende hypotheek. Het oriëntatiegesprek is gratis en vindt online via webcam plaats.

Als u nog geen hypotheek van Nationale-Nederlanden hebt, kunt u terecht bij een van de onafhankelijke adviseurs waarmee we samenwerken.

De adviseur dacht heel goed mee over onze situatie en kwam met verrassende besparingsadviezen.

Met wie wilt u een vrijblijvend oriëntatiegesprek?

Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Heeft u op dit moment een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Dan kunt u terecht bij een adviseur van Nationale-Nederlanden voor advies over uw huidige of volgende hypotheek. De afspraak vindt online via webcam plaats.

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies

Een onafhankelijk adviseur

Met of zonder hypotheek van Nationale-Nederlanden, u kunt altijd terecht voor hypotheekadvies bij een onafhankelijk adviseur. Deze adviseert u en bekijkt producten van verschillende aanbieders. Deze adviseur kan u vertellen of een product van Nationale-Nederlanden een goede keuze is voor u.

Vind een adviseur in de buurt