Ga direct naar inhoud

Hypotheekgesprek bij
Nationale-Nederlanden

  • Gratis oriĆ«ntatiegesprek
  • Gemiddelde klantwaardering van 8,5
  • Afspraak bij u thuis of online. Overdag of 's avonds

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies

Waarom een hypotheekadvies?

Een hypotheek afsluiten of aanpassen doet u niet elke dag. Vaak gaat het om een grote lening voor een lange tijd. Daarom is het belangrijk dat u een hypotheek kiest die bij uw situatie past. Nu en in de toekomst. Een hypotheekadviseur kan u hierbij helpen.

Tijdens een eerste gesprek met een adviseur, het zogenaamde oriƫntatiegesprek, geeft u aan waarover u een advies wilt. Dit gesprek is vaak gratis. De adviseur vertelt u op welke manier hij of zij u kan helpen en wat de kosten gaan zijn. U kunt kiezen voor een adviseur van Nationale-Nederlanden of voor een van de adviseurs uit het netwerk van onafhankelijke adviseurs waarmee we samenwerken.

Tijdelijk aangepaste dienstverlening

Ook wij nemen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We helpen u daarom voorlopig graag online verder met een gesprek via de webcam. Heeft u een afspraak met een onafhankelijk adviseur over een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Kijk dan op de website van uw adviseur of neem contact op met uw adviseur.

De adviseur dacht heel goed mee over onze situatie en kwam met verrassende besparingsadviezen.

Met wie wilt u een vrijblijvend oriƫntatiegesprek?

Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Heeft u op dit moment een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Dan kunt u terecht bij een adviseur van Nationale-Nederlanden voor advies over uw huidige of volgende hypotheek. De afspraak vindt online via webcam plaats.

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies

Een onafhankelijk adviseur

Met of zonder hypotheek van Nationale-Nederlanden, u kunt altijd terecht voor hypotheekadvies bij een onafhankelijk adviseur. Deze adviseert u en bekijkt producten van verschillende aanbieders. Deze adviseur kan u vertellen of een product van Nationale-Nederlanden een goede keuze is voor u.

Vind een adviseur in de buurt