Hypotheekgesprek bij
Nationale-Nederlanden

  • Over je huidige of volgende hypotheek van NN
  • Gemiddelde klantwaardering van 8,5
  • Gratis online oriëntatiegesprek. Overdag of 's avonds

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies

Waarom een hypotheekadvies?

Een hypotheek afsluiten of aanpassen doe je niet elke dag. Vaak gaat het om een grote lening voor een lange tijd. Daarom is het belangrijk dat je een hypotheek kiest die bij jouw situatie past. Nu en in de toekomst. Een hypotheekadviseur kan je hierbij helpen.

Tijdens een eerste gesprek met een adviseur, het zogenaamde oriëntatiegesprek, geef je aan waarover je een advies wilt. Dit gesprek is vaak gratis. De adviseur vertelt je op welke manier hij of zij je kan helpen en wat de kosten worden. Je kunt kiezen voor een van de adviseurs uit het netwerk van onafhankelijke adviseurs waarmee we samenwerken of voor een adviseur van Nationale-Nederlanden.

Heb je op dit moment al wel een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Dan kun je ook terecht bij een adviseur van Nationale-Nederlanden voor advies over je huidige of volgende hypotheek. Het oriëntatiegesprek is gratis en vindt online via webcam plaats.

De adviseur dacht heel goed mee over onze situatie en kwam met verrassende besparingsadviezen.

Met wie wil je een vrijblijvend oriëntatiegesprek?

Een onafhankelijk adviseur

Met of zonder hypotheek van Nationale-Nederlanden, je kunt altijd terecht voor hypotheekadvies bij een onafhankelijk adviseur. Deze adviseert je en bekijkt producten van verschillende aanbieders. Deze adviseur kan je vertellen of een product van Nationale-Nederlanden een goede keuze voor je is.

Vind een adviseur in de buurt

Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Heb je op dit moment een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Dan kun je terecht bij een adviseur van Nationale-Nederlanden voor advies over je huidige of volgende hypotheek. De afspraak vindt online via webcam plaats.

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies