Ga direct naar inhoud

Gratis spaarrekening tot 0,03%* rente

  • Uw geld vrij opneembaar
  • Geen verplichte minimum inleg of storting

Open een rekening

*Effectieve rente op jaarbasis met ingang van 18 mei 2021, wijzigingen voorbehouden. De hoogte van de rente is afhankelijk van de hoogte van het tegoed. De hier getoonde rentetarief geldt over het tegoed tot en met € 100.000,-. Bekijk het overzicht van alle rentetarieven voor Internetsparen naar saldoklasse.

Aangepaste rente per 18 mei 2021

Per 18 mei 2021 wijzigen de rentetarieven en saldoklassen van Internetsparen. De rente geldt per rekening en niet per klant. Bekijk een rekenvoorbeeld en meer uitleg over negatieve rente.

Sparen met een rente tot 0,03%*

U wilt sparen tegen een variabele rente en altijd over uw geld kunnen beschikken? Kies dan voor Internetsparen van Nationale-Nederlanden. Omdat u uw spaargeld elke dag kunt overmaken naar uw betaalrekening, is de rente variabel. Dit betekent dat Nationale-Nederlanden de rente kan wijzigen. De rente wordt jaarlijks op uw internetspaarrekening bijgeschreven. Nationale-Nederlanden hanteert saldoklassen per internetspaarrekening. Voor elke saldoklasse geldt een eigen rentepercentage.

Gratis rekening

Internetsparen van Nationale-Nederlanden biedt u alle vrijheid. Er is geen minimum inleg, wel een maximum van € 1.000.000,-. U kunt uw geld altijd opnemen zonder kosten.

Depositogarantiestelsel

Nationale-Nederlanden Bank valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Uw spaargeld is gegarandeerd tot een maximum van € 100.000,- per rekeninghouder.

Depositogarantiestelsel

Doelsparen

U kunt maximaal 10 spaardoelen aanmaken, elk met een eigen spaarpotje. Makkelijk sparen, opnemen en schuiven tussen spaardoelen. Zo heeft u altijd inzicht of u op schema ligt.

Doelsparen

Altijd inzicht via de NN App of mijn.nn

U kunt uw actuele saldo en transacties altijd bekijken met de NN App. U maakt veilig en snel geld over naar uw betaalrekening.

Ook kunt u altijd online uw wijzigingen doorgeven op uw persoonlijke beveiligde omgeving van mijn.nn.

De bedragen in deze voorbeelden zijn fictief. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Download de App

In enkele stappen een gratis internetspaarrekening

1. Vraag uw rekening aan

In 5 minuten vraagt u uw internetspaarrekening aan. Houd uw ID-bewijs, burgerservicenummer (BSN) en bankrekeningnummer (IBAN) bij de hand.

2. Maak een klein bedrag over

Na het invullen van uw gegevens vragen wij u € 0,01 over te maken via iDEAL. Met deze overboeking controleren wij uw identiteit.

3. Start met sparen

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u beginnen met sparen. U bouwt direct rente op over het geld dat op uw spaarrekening staat. Het bedrag van de iDEAL-betaling (€ 0,01) boeken wij terug naar uw betaalrekening.

Open een rekening

Meer informatie over het aanvragen