Ga direct naar inhoud

Aad van der Vaart

Een grote financiële beslissing als een huis kopen of je hypotheek aanpassen neem je niet elke dag. Voor veel mensen is het best spannend. Ik begeleid mensen graag in zo’n periode. Door veel vragen te stellen krijg ik een goed beeld van de wensen. Samen met een goede inventarisatie van gegevens kan ik daarna een advies op maat samenstellen. Ik heb niet alleen oog voor de hypotheek, maar ook voor het bredere plaatje. Denk aan het verwijzen naar de notaris voor een samenlevingscontract, testament of draagplichtovereenkomst. Daarnaast bespreek ik ook de mogelijkheden van verduurzaming van een woning.

Ik streef er altijd naar om mijn klanten op een positieve manier te verrassen en een oplossing te vinden voor de wensen en doelen. Afspraken nakomen, snel reageren en tijdig verantwoordelijkheid nemen zijn daarbij voor mij vanzelfsprekend.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om langs de lijn te staan bij de sport van mijn kinderen. Zelf fitness ik en kan ik ook genieten van een avondje thuis op de bank met een favoriete serie op Netflix. Ik zet me ook in voor de organisatie van “de dag zonder Drempels”. Dit is een dag voor en door mensen met een beperking. Op zo’n dag zie je dat er meer is dan je dagelijkse beslommeringen en dat geluk in kleine dingen kan zitten.

Maak een afspraak met één van de adviseurs

Aad van der Vaart