Ga direct naar inhoud

Online Inboedelverzekering afsluiten

  • Tien jaar de nieuwwaarde vergoed
  • Tot € 100.000,- per schadegeval verzekerd
  • Direct persoonlijke hulp bij schade

Bereken uw premie

Sluit nu af

Eenvoudig uw premie berekenen en uw verzekering direct afsluiten

De Inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden kunt u in vier stappen eenvoudig online afsluiten. Uw premie voor de Inboedelverzekering is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de dekking die u kiest. Na het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen ziet u direct wat uw premie is.

Belangrijkste kenmerken

U kunt kiezen uit twee dekkingen: de Inboedelverzekering Basis of de Inboedelverzekering All-in. Voor beide dekkingen geldt:

  • In vier stappen eenvoudig online af te sluiten
  • Uw spullen in huis verzekerd tegen schade en diefstal
  • Standaard tien jaar lang de nieuwwaarde van uw spullen verzekerd
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij schade
  • Kies zelf uw eigen risico: € 0,- of € 100,-
  • Schademanager Thuis: als u dat wilt, dan komen wij bij schade met grote financiële of emotionele gevolgen bij u thuis langs

Wilt u weten wat er verzekerd is? Bekijk dan de dekkingen van de Inboedelverzekering.

Premie per maand

U betaalt de premie voor deze verzekering per maand. Zo hoeft u geen groot bedrag in één keer te betalen.

Opzeghulp

Als u de Inboedelverzekering online gaat afsluiten, dan kunnen wij u helpen bij het opzeggen van uw oude verzekering. Met onze Opzeghulp is dit heel gemakkelijk. U vult enkele gegevens in en u ontvangt per e-mail de opzegbrief voor uw oude verzekering. Hierna hoeft u de brief alleen nog maar te printen, ondertekenen en op de post te doen.

De online inboedelverzekering sluit u snel en gemakkelijk online af. Bij schade staan we 24 uur per dag voor u klaar en helpen we u direct verder. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

ZekerheidsPakket Particulieren

Deze verzekering maakt deel uit van het ZekerheidsPakket Particulieren. Daarin kunt u verschillende verzekeringen afsluiten en profiteert u van pakketkorting. De verzekeringen zijn verdeeld in vijf rubrieken: Recht & Plicht, Wonen, Vervoer, Vrije tijd en Inkomen. Als u in twee rubrieken een verzekering kiest, dan ontvangt u 2% korting. Voor elke extra rubriek waarin u een verzekering afsluit, krijgt u 2% extra korting op de totaalpremie. Als u in alle rubrieken een verzekering afsluit, dan loopt uw pakketkorting dus op tot 8%.

De Inboedelverzekering sluit u snel en gemakkelijk online af. Bij schade staan we 24 uur per dag voor u klaar en helpen we u direct verder. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook contact opnemen met een onafhankelijk adviseur.