Ga direct naar inhoud


Reis- en Annuleringsverzekering

  • Verzekerd voor verwondingen en schade aan uw spullen
  • Compleet en zorgeloos verzekerd
  • Annuleringskosten gedekt bij vertraging of voortijdige terugkeer

Bereken uw premie

Sluit nu af

Voorkom onaangename verrassingen

Als u op vakantie gaat en een Reisverzekering afsluit, dan bent u verzekerd voor schade aan of diefstal van uw bagage. Ook bent u verzekerd voor hulpverlening als er tijdens uw reis iets met u gebeurt. En gaat uw reis of vakantie onverwacht (gedeeltelijk) niet door? Dan komt u met een Annuleringsverzekering nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Waarom een Reis- én Annuleringsverzekering afsluiten?

Met een Reisverzekering krijgt u veel onverwachte kosten in het buitenland vergoed. U krijgt bijvoorbeeld een vergoeding als uw bagage wordt gestolen, voor communicatiekosten in geval van nood, of voor extra overnachtingen als u onverwacht langer moet blijven.

Naast een vergoeding van gemaakte kosten heeft u met een Reisverzekering meestal ook recht op hulp in het land waar u op vakantie bent. Bijvoorbeeld als u naar Nederland moet worden teruggebracht (repatriëring).

De Annuleringsverzekering komt om de hoek kijken als u een vakantie of reis heeft geboekt maar onverwacht toch niet kunt vertrekken. Vrijwel alle reisorganisaties brengen kosten in rekening voor het annuleren van een geboekte vakantie. Deze annuleringskosten bestaan meestal uit een vast percentage van de reis- of huursom (van uw vakantieaccommodatie).
Met een annuleringsverzekering heeft u recht op een vergoeding van deze kosten.

Ook kunt u via uw Annuleringsverzekering een vergoeding krijgen voor het deel van de reissom waar u geen gebruik van heeft gemaakt, bijvoorbeeld als u tijdens de reis onverwachts dringend naar huis moet. Deze vergoeding krijgt u mogelijk ook als uw vakantie korter wordt door vertragingen tijdens de heenreis of als u de reis moet omboeken.

Nóg meer zekerheid

U kunt de basisdekking van uw Reis- en Doorlopende Annuleringsverzekering aanvullen met extra dekkingen. U heeft keuze uit de dekkingen Medische zekerheid, Wintersport, Rechtsbijstand of Automobilistenhulp. U regelt het eenvoudig online en bepaalt zélf hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn. Wel zo makkelijk.