Ga direct naar inhoud
Welke dekking past het beste bij jou auto? WA, WA Extra en WA Casco (Allrisk)?

Online Autoverzekering afsluiten

  • Direct online geregeld
  • Tot 80% korting bij schadevrij rijden
  • Bepaal zelf je eigen risico

Bereken je premie

Sluit nu af

Regel je Autoverzekering online

Je Autoverzekering afsluiten via onze website? Je sluit de verzekering online af in een paar minuten.


Online Autoverzekering afsluiten in vier stappen

Sluit jouw nieuwe Autoverzekering direct online af via onze website.

Vraag je Autoverzekering aan

Wat kost een autoverzekering?

De premie van je autoverzekering is afhankelijk van een aantal factoren. Namelijk:

  • Het aantal schadevrije jaren.
    Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de korting is. Als je bij Nationale-Nederlanden meer dan 15 schadevrije jaren hebt, krijg je maximaal 80% korting op jouw premie.
  • Eigen risico bij de dekkingen WA Extra en WA Casco (Allrisk).
    Je bepaalt zelf hoe hoog je eigen risico is. Als je kiest voor een eigen risico is de premie voor je autoverzekering lager. Wel betaal je bij schade een deel van de kosten zelf. Nationale-Nederlanden werkt samen met een schadeherstelnetwerk waar veel garages in Nederland bij aangesloten zijn. Kies je toch liever voor een andere garage? Dan betaal je, naast je vrijwillig eigen risico, een extra eigen risico van € 150,- bij glasschade en € 400,- bij andere schades en ruitvervanging.

Wat is de goedkoopste autoverzekering?

De WA dekking is het minst uitgebreid en dus betaal je een lagere premie. Je bent met deze dekking alleen verzekerd voor de schade aan andermans auto, letsel bij anderen en spullen van anderen als jij aansprakelijk bent voor deze schade. Met de WA dekking ben je niet verzekerd voor schade aan je eigen auto. De WA dekking wordt vaak afgesloten als een auto ouder dan 9 jaar is.

De WA dekking van je Autoverzekering is niet hetzelfde als een Aansprakelijkheidsverzekering. Benieuwd naar het verschil tussen deze twee verzekeringen? Het verschil leggen we uit op de pagina Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) of Aansprakelijkheidsverzekering? Ben je op zoek naar een autoverzekering voor Senioren? Bekijk de pagina Senioren Autoverzekering.

Onze Tevredenheidsgarantie

Niemand zit op autoschade te wachten, maar als het toch gebeurd zorgen wij voor een goede afhandeling. Ben je niet tevreden? Dan geeft de Tevredenheidsgarantie recht op 4x je maandpremie retour.

Bekijk de voorwaarden van de Tevredenheidsgarantie

Voordeel bij meerdere Autoverzekeringen

Wil je meer dan één auto verzekeren? Voor iedere auto die jij en je inwonende partner verzekeren bij Nationale-Nederlanden geldt het voordeel van het uitwisselen van schadevrije jaren. Hierbij wordt gekeken naar de meest voordelige situatie voor jou en je partner. Je verzekert je tweede auto eenvoudig zelf via mijn.nn.

Log in op mijn.nn

Nog geen account? Maak ‘m direct aan


Nationale-Nederlanden Autoverzekering afsluiten


Bereken je premie zonder kenteken

uniqueid