Ga direct naar: inhoud

Zorg voor een ander, zorg voor jezelf

Om goed voor een ander te zorgen is het verstandig om soms tijd voor jezelf te nemen. Daarom is er Vervangende Mantelzorg.

Bereken je premie

Zorg goed voor jezelf

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of je ergens eerder terecht kunt en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg.

Beste specialist

Vind de beste specialist

Heb jij de zorgverzekering die het beste bij je past?

Niets zo veranderlijk als een mens. En jij? Heb jij de zorgverzekering die het best bij je past? Hoog tijd om te ontdekken wat voor type jij bent. 


Ontdek wat voor zorgtype jij bent

Wij gaan voor de allerbeste zorg

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of je ergens eerder terecht kunt en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven.

Premie al vanaf € 128,60 zonder korting.

Meer over onze zorgverzekering

Nieuwe gratis module: Fit

Jij wilt gezond leven, wij helpen je daar graag bij. De nieuwe module Fit vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies. Deze module is gratis, je hoeft hier geen aanvullende verzekering voor af te sluiten.

Meer over Fit

Bereken je premie

Benieuwd of de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden ook qua premie bij je past? Bereken het snel, eenvoudig en geheel vrijblijvend.

Bereken je premie

Collectief aanbod

Heb je van je werkgever of vereniging een collectief aanbod gehad voor de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden? Wij hebben met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt.

Meer informatie over collectief aanbod

Spoedzorg Buitenland

Onbezorgd op reis

Vervangende Mantelzorg

Even tijd voor jezelf

Tips: ondersteuning bij mantelzorg

Wist je dat je als mantelzorger ondersteuning kunt krijgen van je gemeente, werkgever en andere instanties?


Bekijk onze tips voor meer ondersteuning


Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Kunnen wij u helpen?