Ga direct naar inhoud

Mobiele elektronica verzekeren

  • Breid je Inboedelverzekering uit
  • Smartphones, tablets, laptops én wearable devices verzekerd tot € 7.500,-
  • Verzekerd in huis, buitenshuis en op reis.

Bereken je premie

Sluit nu af

Mobiele elektronica verzekeren overal ter wereld

Je nieuwe smartphone valt uit je zak en het scherm is kapot. Je kind morst per ongeluk een glas water over de laptop of je smartwatch wordt gestolen. We hebben heel wat waardevolle mobiele apparaten en een ongelukje of diefstal kan dan al snel veel kosten. Met onze dekking Mobiele elektronica zijn smartphones, laptops, tablets en wearable devices van het hele gezin goed verzekerd. In huis, buitenshuis en op reis. Je sluit de dekking eenvoudig af bij onze Inboedelverzekering.


Voordelen Mobiele elektronicadekking

  • Mobiele telefoons, tablets, laptops en wearable devices van je hele gezin verzekerd.
  • Voor diefstal en schade door o.a. lekkage en brand.
  • Ook voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt.
  • Tien jaar nieuwwaarde vergoed.
  • Geldt wereldwijd, dus in huis en buiten de deur.

Bereken je premie voor de dekking Mobiele elektronica

Mobiele elektronicadekking of mobiele elektronicaverzekering

Koop je een nieuwe telefoon, tablet of laptop, dan kun je daar vaak ook een losse verzekering bij afsluiten. Daarmee is een is dat ene apparaat gedekt. Kies je voor de dekking Mobiele elektronica bij je Inboedelverzekering? Dan is niet alleen je nieuwe smartphone verzekerd. Ook je tablet, laptop en wearable devices, zoals je smartwatch of stappenteller verzeker je mee. Bovendien geldt de dekking voor je hele gezin met een maximum van € 7.500,- per gebeurtenis.

Een losse verzekering loopt vaak ook maar één of twee jaar. Gaat je smartphone een maand na de looptijd kapot, dan draai je daar zelf voor op. Let ook op de eventuele vergoeding. Soms is dat de dagwaarde. Wij hanteren tien jaar nieuwwaarde.

10 jaar nieuwwaarde

Is je telefoon, tablet, laptop of wearable device onherstelbaar beschadigd? Dan vergoedt Nationale-Nederlanden de nieuwwaarde. Dit doen we tot maar liefst tien jaar na aanschaf. Zo kun je een gelijkwaardig product nieuw kopen.

Voorbeeld nieuwwaarde:
Je hebt 4 jaar geleden een smartphone gekocht voor € 1.000,-. Deze raakt onherstelbaar beschadigd door brand. Een vergelijkbaar toestel kost nu nieuw € 800,-. Je krijgt dan van ons € 800,- vergoed. Voor dit bedrag kun je een nieuwe, gelijkwaardige smartphone kopen.


Kosten Mobiele elektronicadekking

Je verzekert je smartphones, tablets, laptops en wearable devices door de Mobiele elektronicadekking bij je Inboedelverzekering af te sluiten. De kosten voor de Mobiele elektronicadekking zijn afhankelijk van het eigen risico en je gezinssamenstelling. Je kunt de dekking Mobiele elektronica afsluiten bij onze Inboedelverzekering.

Bereken je premie voor de Mobiele elektronicadekking

Heb je al een Inboedelverzekering en heb je interesse in deze dekking? Chat met ons of bel ons op 088 663 06 63. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.


Deze apparaten zijn verzekerd

In onderstaande tabel lees je welke apparaten je standaard verzekert met de Inboedelverzekering. En waarvoor je de aanvullende verzekering kunt afsluiten.

Inboedel Basis / All-in Mobiele elektronica
Koptelefoon en oordopjes
Computers en computerapparatuur, zoals opladers, modems, printers
Informatie-, beeld- en geluidsdragers, zoals cd’s, dvd’s, usb-sticks, memory cards en elpees;
Videocamera
Fotocamera
Cd-, dvd- en MP3-speler
Tv’s
Spelcomputers
Navigatieapparatuur (Bijv. een TomTom, Garmin Drive of Mio)
Smartphone (iPhone, Samsung, Huawei, etc.)
Tablet (zoals iPad, Samsung Galaxy Tab, Lenovo Tab, etc. )
Laptop (zoals HP, Lenovo en Dell, MacBook, etc.)
Smartwatch en stappenteller (zoals Fitbit, Apple Watch)
Smartglasses

We geven hier een samenvatting van de dekkingen. In de voorwaarden lees je wat wel en niet gedekt is.


Hoe hoog is het eigen risico?

Bij het afsluiten van je Inboedelverzekering kies je zelf welk eigen risico je wilt: € 0,- of € 100,-. Kies je voor € 100,-? Dan betaal je per gebeurtenis € 100,- zelf. Kies je voor € 0,-? Dan betaal je niets als de schade verzekerd is. Het eigen risico dat je kiest, geldt ook voor de Mobiele elektronicadekking.


Veelgestelde vragen

Mijn telefoon is gevallen en het scherm is kapot. Hoe kan ik dit doorgeven aan de verzekering?

Heb je schade aan je mobiele elektronica? Neem direct contact met ons op. Dan zorgen we ervoor dat je het snel wordt hersteld of vervangen. Je kunt dit online doorgeven of je kunt ons bellen op 088 663 31 11. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Ik heb de telefoon van iemand anders  laten vallen. Is dit gedekt?

Is het toestel van iemand in je gezin? Dan is deze meeverzekerd. Is de telefoon van iemand anders? Dan valt de schade niet onder deze verzekering, maar mogelijk wel onder een Aansprakelijkheidsverzekering als je die hebt.

Is waterschade aan mijn laptop gedekt?

Ja, waterschade valt onder deze dekking. Of het nu gaat om een lekkage of om waterschade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld als er een glas limonade over je laptop valt. Of je mobiel uit je achterzak in de wc valt.

Het oplaadpunt van mijn tablet is kapot. Valt dit onder de verzekering?

Een eigen gebrek van een apparaat is niet gedekt met deze dekking.


Dekking Mobiele elektronica afsluiten

Je kunt de dekking Mobiele elektronica afsluiten bij onze Inboedelverzekering.

Bereken je premie

Heb je al een Inboedelverzekering en heb je interesse in deze dekking? Chat met ons of bel ons op 088 663 06 63. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.


Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering afsluiten

Bereken je premie


Alles voor een fijn en veilig thuis

Sporten, verhuizen, je kind veilig buiten laten spelen of je mobiele apparaten schadevrij houden? Wij geven je tips en inspiratie voor een fijn en veilig thuis.

Meer tips en inspiratie