Ga direct naar inhoud

Aanrijding en nu?

  • Altijd bereikbaar
  • Bepaal zelf uw eigen risico
  • Vervangend vervoer naar uw eindbestemming

Bereken uw premie

Sluit nu af

Snelle afhandeling van schade

Bij een aanrijding wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Wij helpen u direct.

Hulp bij een aanrijding

Heeft u een aanrijding gehad? Bel ons via 088 663 31 11. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij zorgen er ook voor dat u, uw medepassagiers en de eventuele bagage altijd op de plaats van bestemming komen. En dat uw schade volledig en correct wordt afgehandeld.

U kunt uw schade ook online melden.

Schade bij een ander

Heeft u met uw auto schade veroorzaakt bij iemand anders? Schade waarvoor u aansprakelijk bent, valt onder de WA-dekking van uw Autoverzekering. We starten voor de tegenpartij direct met de afhandeling van de schade.

Kies uw eigen risico

Heeft u een WA Extra of Casco dekking? Dan is de vergoeding bij schade afhankelijk van het eigen risico dat u kiest. Zónder eigen risico vergoeden wij in de meeste gevallen uw volledige schadebedrag. In de andere gevallen houden we het eigen risico in op de schade-uitkering.

Lees verder


Voordeel bij het verzekeren van meerdere auto's

Voor iedere volgende gezinsauto die u verzekert bij Nationale-Nederlanden gelden dezelfde schadevrije jaren als voor uw eerste auto die verzekerd is met de Autoverzekering Nationale-Nederlanden. U krijgt dus dezelfde procentuele korting op uw premie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over de Autoverzekering?

Wilt u schade melden?