Ga direct naar: inhoud

Verbouwen

  • Een verbouwing financieren
  • Wat is een bouwdepot?
  • Uw bouwdepot snel en makkelijk beheren in mijn.nn

Een nieuwe woning, uitbouw, dakkapel, badkamer of keuken? Een verbouwing in of aan uw huis kan u niet alleen meer woongenot opleveren. Het kan ook de waarde van uw woning sterk doen stijgen. Dat is natuurlijk erg leuk, maar bij een verbouwing komt veel kijken en het kost vaak veel geld.

Wij leggen u graag meer uit over de financiering van een verbouwing via uw hypotheek, een bouwdepot en het beheren van uw bouwdepot.

Verbouwing financieren

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw verbouwing te financieren. Denk aan spaargeld, een lening of financiering vanuit uw hypotheek. Om u wegwijs te maken, hebben wij de financieringsopties voor u op een rij gezet.
Heeft u plannen om uw huis duurzaam te verbouwen en wilt u energiezuinige verbeteringen doen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor aanvullende financieringsmogelijkheden voor een energiezuinige verbouwing.

Lees meer

Wat is een bouwdepot?

Koopt u een nieuwbouwhuis of gaat u uw huis verbouwen? Dan kunt u dit via uw hypotheek financieren. Het deel van het hypotheekbedrag dat u gebruikt voor de bouw of verbouwing zetten we dan in een depot. Dat heet het bouwdepot. Dit is een soort potje dat speciaal gereserveerd is voor de bouw of verbouw van uw woning. Vanuit dit potje betaalt u de rekeningen voor de verbouwing van uw bestaande huis of de bouw van een nieuwbouwhuis.

Lees meer