Ga direct naar inhoud

Je bouwdepot verlengen

  • Als je meer tijd nodig hebt
  • Maximaal 12 maanden extra
  • Mogelijk vanaf 30 dagen voor de einddatum van je depot

Direct verlengen

Loopt je bouwdepot bijna af en heb je meer tijd nodig? Geen zorgen. Je kunt er voor kiezen om je bouwdepot eenmalig te verlengen. Verlengen kan voor één jaar. Dit geldt voor zowel een nieuwbouwdepot als voor een depot voor bestaande bouw.

Bouwdepot verlengen: zo doe je dat

Verlengen regel je makkelijk zelf. Dit doe je in mijn.nn of de NN App. De mogelijkheid om te verlengen verschijnt er 30 dagen voor de einddatum van je bouwdepot. Bekijk de video en zie hoe je dit doet.


Goed om te weten over verlengen

Rentevergoeding stopt

Tijdens een verlenging ontvang je geen rentevergoeding meer. Heb je verlengd? Dan ga je na de oorspronkelijke einddatum van je bouwdepot, de volledige hypotheekrente betalen over het bouwdepot.

Ingangsdatum verlenging

De verlenging van je bouwdepot gaat pas in ná de oorspronkelijke einddatum van je bouwdepot.

Kortere verlenging

Je kunt alleen verlengen met 12 maanden. Is dat te lang? Je kunt je bouwdepot op elk moment eerder beëindigen. Zodra je klaar bent. Beëindigen is definitief.

Lees meer over beëindigen

Verleng je niet?

Als je niks doet, sluit je bouwdepot automatisch op de afgesproken einddatum. Deze sluiting is definitief. Het geld wat over is, verdelen wij. Daarmee verlagen we je hypotheek.
Heb je nog geen bouwdepot?

Heb je interesse in een bouwdepot? Een hypotheekadviseur kan je vertellen hoeveel financiële ruimte je hebt om een woning te bouwen of verbouwen. Hij kijkt samen met jou:

  • Of je hypotheek verhoogd kan worden
  • Tegen welke voorwaarden
  • Met welke maandlasten

Zo kan jij verder van dromen naar plannen. Maak direct een afspraak!

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies