Ga direct naar inhoud

Inkomensverklaring voor ondernemers

  • Wat kan ik maximaal lenen?
  • Rentekorting met NHG
  • Volg online de status van je aanvraag

Inkomensverklaring voor ondernemers

Als ondernemer heb je voor je hypotheekaanvraag een inkomensverklaring nodig waaruit je toetsinkomen blijkt. Daarnaast bevat de inkomensverklaring aanvullende informatie over de toekomstbestendigheid van je inkomen.

Een inkomensverklaring kun jij of je hypotheekadviseur bij vier partijen opvragen. Afhankelijk van je situatie vraagt de gekozen partij je een aantal documenten aan te leveren, waaronder jaarrekeningen en IB-aangiftes. Welke documenten je moet aanleveren, zie je bij de aanvraag van de inkomensverklaring. De kosten voor het aanvragen van een inkomensverklaring zijn afhankelijk van de complexiteit van je onderneming. De kosten vind je op de website van de partijen waar je een inkomensverklaring kunt aanvragen. Deze kosten zijn in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.Inkomensverklaring aanvragen


Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Heb je op dit moment een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Dan kun je terecht bij een adviseur van Nationale-Nederlanden voor advies over je huidige of volgende hypotheek. De afspraak vindt online via webcam plaats.

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies

Een onafhankelijk adviseur

Met of zonder hypotheek van Nationale-Nederlanden, je kunt altijd terecht voor hypotheekadvies bij een onafhankelijk adviseur. Deze adviseert je en bekijkt producten van verschillende aanbieders. Deze adviseur kan je vertellen of een product van Nationale-Nederlanden een goede keuze is voor jou.

Vind een adviseur in de buurt

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur