Ga direct naar inhoud

Zekerheidspakket voor zzp'ers

Voer uw bedrijfsgegevens in, stel uw ideale pakket samen en bereken uw maandpremie.

Bereken uw premie

Zekerheidspakket zelf online aanvragen

Vraag uw Zekerheidspakket direct online aan. Als u het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt ZZP Nederland Verzekeringen uw onafhankelijk adviseur. U ontvangt dan gratis het basislidmaatschap van ZZP Nederland. Dit geeft u recht op gebruik van de helpdesk voor al uw ondernemersvragen. Besluit u een betaald lidmaatschap aan te gaan (€ 22,50,- per jaar), dan krijgt u ook nog toegang tot extra informatie via de website, producten met korting, gratis factuurprogramma etc.

Direct aanvragen

Uw verzekeringsadviseur: ZZP Nederland

Vraag uw Zekerheidspakket direct online aan. Als u het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt ZZP Nederland verzekeringen uw onafhankelijk adviseur. Zij houden zich ook bezig met de belangenbehartiging voor zzp’ers. U ontvangt gratis het lidmaatschap van ZZP Nederland. Dit biedt u:

  • toegang tot de helpdesk
  • producten met korting
  • gratis factuurprogramma
  • extra informatie via de website

ZZP Nederland Verzekeringen
Rozenburglaan 3
9727 DL Groningen
(050) 700 1950
KvK nummer: 01140793


Advies van een onafhankelijk adviseur

Bent u niet goed bekend met het afsluiten van verzekeringen, wilt u uw huidige polis(sen) uitbreiden of wilt u advies afgestemd op uw specifieke situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt


Polisvoorwaarden

Op basis van uw keuze stellen we de polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket voor u samen. De belangrijkste punten uit de voorwaarden zetten we op een rij.

Lees meer