Ga direct naar inhoud

Zekerheidspakket voor zzp'ers

Voer je bedrijfsgegevens in, stel je ideale pakket samen en bereken je maandpremie.

Bereken je premie

Zekerheidspakket zelf online aanvragen

Vraag het Zekerheidspakket direct online aan. Als je het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt ZZP Nederland Verzekeringen je onafhankelijk adviseur. Je ontvangt dan gratis het basislidmaatschap van ZZP Nederland. Dit geeft je recht op gebruik van de helpdesk voor al jouw vragen. Besluit je een betaald lidmaatschap aan te gaan (€ 22,50,- per jaar)? Dan krijg je ook nog toegang tot extra informatie via de website. En producten met korting, een gratis programma voor facturen etc.

Direct aanvragen

Je verzekeringsadviseur: ZZP Nederland

Vraag het Zekerheidspakket direct online aan. Als je het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt ZZP Nederland verzekeringen je onafhankelijk adviseur. Zij houden zich ook bezig met de belangenbehartiging voor zzp’ers. Je ontvangt gratis het lidmaatschap van ZZP Nederland. Dit bied je:

  • toegang tot de helpdesk
  • producten met korting
  • gratis programma voor facturen
  • extra informatie via de website

ZZP Nederland Verzekeringen
Rozenburglaan 3
9727 DL Groningen
(050) 700 1950
KvK nummer: 01140793


Advies van een onafhankelijk adviseur

Ben je niet goed bekend met het afsluiten van verzekeringen? Wil je jouw huidige polis(sen) uitbreiden? Of wil je advies afgestemd op jouw specifieke situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt


Polisvoorwaarden

Met jouw keuze stellen we de polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket voor je samen. De belangrijkste punten uit de voorwaarden zetten we op een rij.

Lees meer