Ga direct naar: inhoud

Zekerheidspakket voor zzp'ers

Voer uw bedrijfsgegevens in, stel uw ideale pakket samen en bereken uw maandpremie.

Bereken uw premie

Zekerheidspakket zelf online aanvragen

Vraag uw Zekerheidspakket direct online aan. Als u het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt ZZP Nederland Verzekeringen uw onafhankelijk adviseur. U ontvangt dan gratis het basislidmaatschap van ZZP Nederland. Dit geeft u recht op gebruik van de helpdesk voor al uw ondernemersvragen. Besluit u een betaald lidmaatschap aan te gaan (€ 20,- per jaar), dan krijgt u ook nog toegang tot extra informatie via de website, producten met korting, gratis factuurprogramma etc.

Direct aanvragen

ZZP Nederland

ZZP Nederland is een grote onafhankelijke organisatie met als doel het bevorderen van het ondernemerschap voor kleine zelfstandigen. U kunt zich via ZZP Nederland Verzekeringen laten voorlichten over alle verzekeringen die u als ondernemer nodig heeft.

ZZP Nederland Verzekeringen
Regattaweg 482
9731 NE Groningen
(050) 700 1950
KvK nummer: 01140793


Advies van een onafhankelijk adviseur

Bent u niet goed bekend met het afsluiten van verzekeringen, wilt u uw huidige polis(sen) uitbreiden of wilt u advies afgestemd op uw specifieke situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt


Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket worden op maat voor u gemaakt. De belangrijkste punten uit de voorwaarden hebben wij op een rij gezet.

Lees meer