Ga direct naar: inhoud

Zekerheidspakket voor mkb'ers

Voer uw bedrijfsgegevens in, stel uw ideale pakket samen en bereken uw maandpremie.

Bereken uw premie

Zekerheidspakket zelf online aanvragen

Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast hebben wij per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie. Vraag uw Zekerheidspakket direct online aan.

Direct aanvragen

Polis Centraal

Vraag uw Zekerheidspakket direct online aan. Als u het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt Polis Centraal uw onafhankelijk adviseur. Polis Centraal heeft zich gespecialiseerd in schadeverzekeringen.

Polis Centraal
Postbus 77
6930 AB Westervoort
T: (026) 3195 444
F: (026) 3709 044
E: info@poliscentraal.nl
KvK nummer 09152412


Advies van een onafhankelijk adviseur

Bent u niet goed bekend met het afsluiten van verzekeringen, wilt u uw huidige polis(sen) uitbreiden of wilt u advies afgestemd op uw specifieke situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt


Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket worden op maat voor u gemaakt. De belangrijkste punten uit de voorwaarden hebben wij op een rij gezet.

Lees meer