Ga direct naar inhoud

Zekerheidspakket voor mkb'ers

Voer uw bedrijfsgegevens in, stel uw ideale pakket samen en bereken uw maandpremie.

Bereken uw premie

Zekerheidspakket zelf online aanvragen

Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast hebben wij per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie. Vraag uw Zekerheidspakket direct online aan.

Direct aanvragen

Uw verzekeringsadviseur: Polis Centraal

Als u het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt Polis Centraal uw onafhankelijk adviseur. Polis Centraal heeft zich gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Laat u door Polis Centraal voorlichten over alle verzekeringen die u als ondernemer nodig heeft.

Polis Centraal
Utrechtseweg 163
6862 AJ Oosterbeek
T: (026) 3195 444
F: (026) 3195 445
I: www.poliscentraal.nl
E: info@poliscentraal.nl
KvK nummer: 61506516


Advies van een onafhankelijk adviseur

Bent u niet goed bekend met het afsluiten van verzekeringen, wilt u uw huidige polis(sen) uitbreiden of wilt u advies afgestemd op uw specifieke situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt


Polisvoorwaarden

Op basis van uw keuze stellen we de polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket voor u samen. De belangrijkste punten uit de voorwaarden zetten we op een rij.

Lees meer