Ga direct naar inhoud

Zekerheidspakket voor mkb'ers

Voer je bedrijfsgegevens in, stel je ideale pakket samen en bereken je premie.

Bereken je premie

Zekerheidspakket zelf online aanvragen

Vraag het Zekerheidspakket direct online aan. Als je het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt Polis Centraal je onafhankelijk adviseur. Het basispakket bestaat altijd uit een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast geven wij per pakket aan welke verzekeringen ondernemers veel afsluiten in jouw branche. Je bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen je verder opneemt in je Zekerheidspakket. Zo weet je dat je kiest voor een goede combinatie.

Direct aanvragen

Je verzekeringsadviseur: Riksen & Winter

Vraag het Zekerheidspakket direct online aan. Als je het Zekerheidspakket online aanvraagt, dan wordt Riksen & Winter je onafhankelijk adviseur. Riksen & Winter heeft zich gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Laat je door Riksen & Winter voorlichten over alle verzekeringen die je als ondernemer nodig hebt.

Riksen & Winter Verzekeringen | Hypotheken | Kredieten
Utrechtseweg 163
6862 AJ Oosterbeek
T: (026) 3195 449
I: www.riksenwinter.nl
E: Zakelijk@riksenwinter.nl
KvK nummer: 20114543


Advies van een onafhankelijk adviseur

Ben je niet goed bekend met het afsluiten van verzekeringen? Wil je jouw huidige polis(sen) uitbreiden? Of wil je advies afgestemd op jouw specifieke situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt


Polisvoorwaarden

Met jouw keuze stellen we de polisvoorwaarden van de verzekeringen in het Zekerheidspakket voor je samen. De belangrijkste punten uit de voorwaarden zetten we op een rij.

Lees meer