Ga direct naar inhoud


Annuleringsverzekering vakantie

  • Standaard verzekerd tot € 1.500,- per verzekerde per reis
  • Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd
  • Betaalde overnachtingen in Nederland ook verzekerd

Bereken uw premie

Sluit nu af

Waarom een Annuleringsverzekering afsluiten?

Heeft u een vakantie of reis geboekt, maar kunt u vanwege onvoorziene omstandigheden niet weg? Dan moet u uw reis of vakantie annuleren.

Vrijwel alle reisorganisaties brengen kosten in rekening voor het annuleren van een geboekte vakantie. Deze annuleringskosten bestaan meestal uit een vast percentage van de reis- of huursom (van uw vakantieaccommodatie).

Met een annuleringsverzekering heeft u recht op een vergoeding van deze kosten.

Vergoeding deel van de reissom

Bent u al op vakantie, maar moet u deze vroegtijdig afbreken of onderbreken vanwege een onvoorziene gebeurtenis? Dan zorgt een annuleringsverzekering voor vergoeding van een deel van de reissom. Deze vergoeding krijgt u mogelijk ook als uw vakantie korter wordt door vertragingen tijdens de heenreis of als u de reis moet omboeken. De volledige regeling vindt u in de voorwaarden.

Zelf uw verzekerd bedrag kiezen

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering van Nationale-Nederlanden bent u standaard verzekerd voor € 1.500,- per verzekerde per reis. U kunt dit bedrag uitbreiden naar € 2.500,- of € 5.000,-.

Op tijd afsluiten

Heeft u al een vakantie geboekt? Als u de Doorlopende Annuleringsverzekering afsluit binnen veertien dagen na het boeken, dan is ook deze vakantie gedekt.

Bereken uw premie