Overlijden en je hypotheek

  • Bescherm je partner tegen financiële zorgen
  • Zorg dat je partner in het huis kan blijven wonen

Ik wil advies

Regel het goed voor elkaar

Het aankopen van een huis is waarschijnlijk de grootste en belangrijkste aankoop die je samen met je partner doet. Maar, denk dan ook na over later. Als één van beiden er niet meer is, is dat al moeilijk genoeg. Dan is het fijn als jij (of je partner) geen zorgen hebt over of je wel in het huis kunt blijven wonen. Het is daarom belangrijk om de zaken goed te regelen voor als jij of je partner overlijdt.

Samen met je partner een hypotheek

Als je samen met je partner een hypotheek gaat afsluiten, is het goed om na te denken over later. Regel het goed voor elkaar, voor als één van jullie er alleen voorstaat.

Overlijdensrisicoverzekering

Met de Overlijdensrisicoverzekering kun je er gerust op zijn dat bij overlijden je nabestaanden financieel ondersteund worden. Zij krijgen dan een gegarandeerd bedrag uitgekeerd, waarmee (een deel van) de hypotheek kan worden afgelost. Zo kun je ervoor zorgen dat jij of je partner de hypotheek (gedeeltelijk) kan blijven betalen. Dat geeft een veilig en gerust gevoel.

Overlijden melden

Je kunt een overlijden melden via de Nabestaandendesk. Onze medewerkers helpen je bij het afhandelen van het overlijden voor de producten die de overledene bij Nationale-Nederlanden heeft lopen.

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur