Ga direct naar inhoud

Oplossingen voor de zakelijke dienstverlening

Dé oplossing bij verzuim voor werkgevers in de zakelijke dienstverlening

Je kunt zonder (financiële) zorgen je organisatie leiden, ook als een werknemer ziek wordt. Onze support heb je.

Bereken je verzuimkosten

Onze oplossing voor de kosten van ziekteverzuim

Iedere organisatie maakt het wel eens mee: een werknemer die uitvalt door ziekte. Wil je als werkgever goed verzekerd zijn tegen de kosten van ziekteverzuim en hulp bij de wettelijke verplichtingen? Kies dan voor onze inkomensverzekeringen speciaal voor de zakelijke dienstverlening. We hebben veel ervaring met het verkorten en voorkomen van verzuim in jouw branche. De verzekering biedt onder andere:

Gemak en financiële zekerheid

Met de verzuimverzekering vergoeden we het verzekerd loon van de zieke werknemer én ondersteunen we je bij de re-integratie. Je hoeft je financieel geen zorgen meer te maken. Als lid van een brancheorganisatie binnen de zakelijke dienstverlening ontvang je ook nog eens korting op de premie van de module(s) Ziekteverzuim, Ziekteverzuim mkb uitgebreid en WGA Eigenrisicodragen. Daarnaast ontvang je een korting op de WIA Excedent verzekering en een speciaal tarief voor de WGA Hiaat verzekering.

Ondersteuning door specialisten

Eén op de vijf werkgevers weet niet wat te doen als een werknemer ziek wordt. Wij zorgen er samen met specialisten voor dat je werknemer snel weer (verantwoord) aan de slag kan. En we helpen je bij de wettelijke verplichtingen. Bekijk alvast onze handige checklist voor het begeleiden van zieke werknemers. Zo weet je precies wat er van jou en je werknemer verwacht wordt.Direct persoonlijk advies aanvragen

Verzuimloket Balieplus en Verzuimloket Novak

De specialisten van het verzuimloket Balieplus en het verzuimloket Novak hebben veel ervaring met verzuim in de zakelijke dienstverlening. Ze weten wat er speelt en met welke uitdagingen je te maken hebt. Zo kunnen ze jou en je werknemers nog beter begeleiden. Om verzuim te verkorten en waar mogelijk te voorkomen.
Speciale voordelen voor de zakelijke dienstverlening

Korting op onze oplossingen

 • Korting op de module(s) Ziekteverzuim en Ziekteverzuim mkb uitgebreid voor leden van brancheorganisaties binnen de zakelijke dienstverlening.
 • Een eigen tarief voor de WGA Hiaat verzekering voor werkgevers die lid zijn van Balieplus, Novak, SRA en NCP of voor makelaars en notarissen.
 • Korting op onze WIA Excedent verzekering voor werkgevers die lid zijn van Balieplus, Novak, SRA, NCP en voor makelaars.

De voordelen van de modules Ziekteverzuim en Ziekteverzuim mkb uitgebreid voor de zakelijke dienstverlening

 • Verhaalsrechtsbijstand is kosteloos meeverzekerd.
 • Werkgeverslasten zijn tot 25% mee te verzekeren.
 • Met het verzuimloket Balieplus en het verzuimloket Novak bespaar je op verzuimkosten van arbeidsongeschikte werknemer(s) door de begeleiding van specialisten die de zakelijke dienstverlening goed kennen.
 • Kies je voor de module Ziekteverzuim mkb uitgebreid, onze meest uitgebreide oplossing? Dan krijg je onder andere meer premiestabiliteit doordat het effect van het eigen verzuim op de premie gemaximeerd is. Daarnaast vergoeden we interventies volledig als de bedrijfsarts of casemanager deze inzet.


Keuzemogelijkheden arbodienstverlening

 • Bij de module Ziekteverzuim kun je kiezen om arbodienstverlening via ons te sluiten. Bij deze combinatie krijg je 2,5% korting op de premie
 • Bij de module Ziekteverzuim mkb uitgebreid verzeker je altijd arbodienstverlening mee.
 • Je kunt kiezen uit arbodienstverlening en casemanagement van ArboNed, HCS of Zorg van de Zaak.
 • Voor leden van Balieplus en Novak is er een speciaal verzuimloket, uitgevoerd door ArboNed.

Wat is het verzuimloket Balieplus en het verzuimloket Novak?

 • Arbodienstverlening en casemanagement uitgevoerd door ArboNed, met kennis over verzuim in de zakelijke dienstverlening.
 • Je ontvangt volledige ondersteuning bij langdurig verzuim (Wet verbetering Poortwachter).
 • Je hebt één vast aanspreekpunt voor preventie, verzuim en re-integratie met begeleiding door specialisten die de zakelijke dienstverlening kennen.
 • Digitaal ziek- en betermelden.Overzicht van oplossingen voor de zakelijke dienstverlening
Module Ziekteverzuim Module Ziekteverzuim mkb uitgebreid Module Ziekteverzuim en WGA ERD WGA Hiaat
Aanvullingszekerheid Uitgebreid
Inkomens-
compensatie Een- of Meerjarig
WIA Excedent
Balieplus (advocaten)
Nederlandse organisatie van accountants en accountantskantoren (Novak)
Ontwerpers
Samenwerkende Registeraccountants en Accountants- Administratieconsulenten (SRA)
Makelaars Eenjarig
Notarissen
Vereniging Nederlandse Content Producenten (NCP) Eenjarig
ICT-bedrijven
Handige documenten

Een overzicht van alle documenten zoals polisvoorwaarden en verzekeringskaarten.

Bekijk alle documenten

Welke inkomensverzekering past bij jou?

Vraag je adviseur naar welke inkomensoplossing het beste bij je bouwbedrijf past. Neem contact op met je adviseur of zoek een onafhankelijke adviseur in de buurt.

Vind een adviseur