Ga direct naar inhoud

Oplossingen voor de sector transport en logistiek

Dé oplossing bij verzuim voor werkgevers in de transport en logistiek

Je kunt zonder (financiële) zorgen je bedrijf leiden, ook als een werknemer ziek wordt. Onze support heb je.

Bereken je verzuimkosten

Onze oplossingen voor de kosten van ziekteverzuim

Ieder bedrijf maakt het wel eens mee: een werknemer die uitvalt door ziekte. Wil je als werkgever goed verzekerd zijn tegen de kosten van ziekteverzuim en hulp bij wettelijke verplichtingen? Kies dan voor onze inkomensverzekeringen speciaal voor organisaties in de sector transport en logistiek. We hebben veel ervaring met het verkorten en voorkomen van verzuim in jouw branche.

Gemak en financiële zekerheid

Met de verzuimverzekering vergoeden we het verzekerd loon van de zieke werknemer én ondersteunen we je bij de re-integratie. Je hoeft je financieel geen zorgen meer te maken. Als lid van een brancheorganisatie of als werkgever in de sector transport en logistiek ontvang je ook nog eens korting op de premie van de module(s) Ziekteverzuim, Ziekteverzuim mkb uitgebreid en WGA Eigenrisicodragen. Daarnaast krijg je ook een eigen tarief voor de WGA Hiaat Aanvullingszekerheid Uitgebreid verzekering als je als werkgever lid bent van de Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) of als je bij de doelgroep vervoer hoort.

Ondersteuning door specialisten

Eén op de vijf werkgevers weet niet wat te doen als een werknemer ziek wordt. Wij zorgen er samen met specialisten voor dat je werknemer snel weer (verantwoord) aan de slag kan. En we helpen je bij de wettelijke verplichtingen. Bekijk alvast onze handige checklist voor het begeleiden van zieke werknemers. Zo weet je precies wat er van jou en je werknemer verwacht wordt.


Direct persoonlijk advies aanvragen


Speciale voordelen voor de transport en logistiek

Korting op onze oplossingen

  • Korting op de module(s) Ziekteverzuim en Ziekteverzuim mkb uitgebreid voor leden van brancheorganisaties binnen de transport en logistiek.
  • Een eigen tarief voor de WGA Hiaat verzekering voor werkgevers die lid zijn van KBN of die behoren tot de doelgroep vervoersbedrijven.

De voordelen van de modules Ziekteverzuim en Ziekteverzuim mkb uitgebreid voor de transport en logistiek

  • Verhaalsrechtsbijstand is kosteloos meeverzekerd.
  • Werkgeverslasten zijn tot 25% mee te verzekeren.
  • Kies je voor de module Ziekteverzuim mkb uitgebreid, onze meest uitgebreide oplossing? Dan krijg je onder andere meer premiestabiliteit doordat het effect van het eigen verzuim op de premie gemaximeerd is. Daarnaast vergoeden we interventies volledig als de bedrijfsarts of casemanager deze inzet


Keuzemogelijkheden arbodienstverlening

  • Bij de module Ziekteverzuim kun je kiezen om arbodienstverlening via ons te sluiten. Bij deze combinatie krijg je 2,5% korting op de premie.
  • Bij de module Ziekteverzuim mkb uitgebreid verzeker je altijd arbodienstverlening mee.
  • Je kunt kiezen uit arbodienstverlening en casemanagement van ArboNed, HCS of Zorg van de Zaak.


Overzicht van oplossingen voor de transport en logistiek
Module Ziekteverzuim Module Ziekteverzuim mkb uitgebreid Module Ziekteverzuim en WGA ERD WGA Hiaat Aanvullingszekerheid Uitgebreid Inkomenscompensatie Een- of Meerjarig
Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN)
Vervoersbedrijven Meerjarig
Fenex
Handige documenten

Een overzicht van alle documenten zoals polisvoorwaarden en verzekeringskaarten.

Welke inkomensverzekering past bij jou?

Vraag je adviseur naar welke inkomensoplossing het beste bij je bouwbedrijf past. Neem contact op met je adviseur of zoek een onafhankelijke adviseur in de buurt.

Vind een adviseur