Ga direct naar inhoud

Alle informatie voor wie een huis wil kopen

De huizenmarkt is in ontwikkeling, dus is het verstandig goed voorbereid het koopproces in te gaan. Neem je iemand in de hand, hoe zit het met kosten koper en overbieden? Wat voor hypotheekmogelijkheden passen bij jou? En wat doe je met je oude woning? Het zijn belangrijke keuzes die je maakt, die gevolgen hebben voor je financiƫle situatie.

Daarbij helpen we je graag om zo goed voorbereid de huizenmarkt op te gaan aan de hand van praktische informatie, handige tips en checklists.

Senioren Verhuisregeling: Dit leverde het Petra en Louie op

Senioren Petra en Louie wilden graag verhuizen en maakten gebruik van de Senioren Verhuisregeling. Ontdek wat dit hen opleverde.

Lees meer

Appartement kopen? Check wat de VvE inhoudt!

Ben je lid geworden van de Vereniging van Eigenaren (VvE) maar heb je geen idee wat dit is? Wij vertellen het je!

Lees meer

Als alleenstaande een huis kopen?

Ben jij op zoek naar een nieuw huis of heb je al iets op het oog? Er zijn behoorlijk wat dingen waar je aan moet denken. Hier vind je alle praktische informatie.

Lees meer

Wat doet een notaris bij het kopen van een huis?

Bij de aankoop van een woning heb je een notaris nodig. Wil je weten wat de notaris precies doet, hoe je er een kiest en wat de kosten zijn?

Lees meer

De verkoper heeft mijn bod geaccepteerd, wat nu?

Je hebt geboden op een woning en het bod is geaccepteerd. Gefeliciteerd! Maar wat moet je nu doen om het huis echt van jou te maken? Lees hier meer.

Lees meer