Ga direct naar inhoud

Goed verzekerd voor tandartskosten

Met Tandengaaf 250 krijg je tot € 250,- vergoed bij de tandarts.

Tandartsverzekering TandenGaaf 250

Bij je Zorg Vrij basisverzekering kun je ook kiezen voor een aanvullende tandartsverzekering. Met de TandenGaaf verzekering krijg je kosten vergoed die de basisverzekering niet vergoedt. Bij TandenGaaf 250 wordt tot maximaal € 250,- vergoed.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor de TandenGaaf 250

  • Je wilt er zeker van zijn dat als je extra behandeling bij de tandarts nodig hebt, je daarvoor tot een bepaald maximum verzekerd bent. Met deze aanvullende tandartsverzekering ben je verzekerd tot een maximum van € 250,- per persoon per jaar (vanaf 18 jaar).
  • Je wilt goed verzekerd zijn als je een ongeval krijgt en mondzorg nodig hebt. Bij deze tandartsverzekering krijg je een gratis tandongevallenverzekering. Ook ben je verzekerd voor de vergoeding van kosten bij een ongeval tot maximaal € 10.000, -.

Vergoedingen in de tandartsverzekering TandenGaaf 250

Jouw keuze Wel verzekerd Niet verzekerd
Jaarlijkse controle x
Vullingen x
Verdovingen x
Röntgenfoto's x
Kronen en bruggen x
Mondhygiënist x
Dekking bij ongevallen x
Bleken x
Orthodontie x


Welke verzekering past bij jou?

Het kan een hele zoektocht zijn welke aanvullende verzekering het beste bij jou past. Hierboven vind je de Pakketvergelijker met de belangrijkste vergoedingen voor elk van de aanvullende verzekeringen. Heb je iets meer hulp nodig? Met de Pakketvinder zoek je gemakkelijk uit welke aanvullende verzekering het beste aansluit op jouw leven.

Start de Pakketvinder

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt, hangt af van je verzekering. Je kiest bij ons uit de Zorg Voordelig en de Zorg Vrij verzekering.

Lees meer over de basisverzekeringen

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het overzicht van onze Zorg Vrij aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekering

De kosten voor de tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf kies je zelf het bedrag dat je maximaal vergoed krijgt.

Vergelijk alle TandenGaaf verzekeringen

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact