Ga direct naar inhoud

Goed verzekerd voor tandartskosten

Met Tandengaaf 1000 krijg je tot € 1000,- vergoed
bij de tandarts.

Tandartsverzekering TandenGaaf 1000

Bij je Zorg Vrij basisverzekering kun je ook kiezen voor een aanvullende tandartsverzekering. Met de TandenGaaf verzekering krijg je kosten vergoed die de basisverzekering niet vergoedt. Bij TandenGaaf 1000 wordt tot maximaal € 1.000,- vergoed.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor de TandenGaaf 1000

  • Je wilt er zeker van zijn dat als je extra behandeling bij de tandarts nodig hebt, je daarvoor tot een bepaald maximum verzekerd bent. Met deze aanvullende tandartsverzekering ben je verzekerd tot een maximum van € 1.000,- per persoon per jaar (vanaf 18 jaar).
  • Je wilt goed verzekerd zijn als je een ongeval krijgt en mondzorg nodig hebt. Bij deze tandartsverzekering krijg je een gratis tandongevallenverzekering. Ook ben je verzekerd voor de vergoeding van kosten bij een ongeval tot maximaal € 10.000, -.

Vergoedingen in de tandartsverzekering TandenGaaf 1000

Jouw keuze Wel verzekerd Niet verzekerd
Jaarlijkse controle x
Vullingen x
Verdovingen x
Röntgenfoto's x
Kronen en bruggen x
Mondhygiënist x
Dekking bij ongevallen x
Bleken x
Orthodontie x


Acceptatiecriteria TandenGaaf 1000

De TandenGaaf 1000 en TandenGaaf 1500 zijn onze meest uitgebreide tandartsverzekeringen. Wil je één van deze verzekeringen afsluiten? Dan kan dit alleen als je tandarts binnen nu en twee jaar geen hoge kosten verwacht. Óf als je kunt aantonen dat je een vergelijkbare uitgebreide tandartsverzekering hebt bij je huidige verzekeraar.

Zo vraag je de verzekering aan:

  • Je vraagt de zorgverzekering met tandartsverzekering aan en krijgt een tandartsverklaring opgestuurd.
  • Je tandarts vult de tandartsverklaring in.
  • Je stuurt de verklaring met een handtekening binnen zes weken naar ons toe.
  • Je aanvraag wordt beoordeeld.
  • Je krijgt de kosten voor het rapport altijd vergoed.

De procedure bij een TandenGaaf 1000

Pas als de TandenGaaf 1000 of TandenGaaf 1500 is goedgekeurd wordt dit aangepast op je polisblad. Als de verzekering nog niet is toegekend staat er een TandenGaaf 500 op je polis.

Wordt je tandverzekering afgekeurd? Dan blijf je verzekerd bij Nationale-Nederlanden en houd je de TandenGaaf 500. Je kunt deze tandartsverzekering houden of per ingangsdatum laten vervallen. Wil je de volledige zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden opzeggen? Dan kan dat alleen als de ingangsdatum in de toekomst ligt óf binnen 14 dagen na ontvangst van je eerste polisblad.

Welke verzekering past bij jou?

Het kan een hele zoektocht zijn welke aanvullende verzekering het beste bij jou past. Hierboven vind je de Pakketvergelijker met de belangrijkste vergoedingen voor elk van de aanvullende verzekeringen. Heb je iets meer hulp nodig? Met de Pakketvinder zoek je gemakkelijk uit welke aanvullende verzekering het beste aansluit op jouw leven.

Start de Pakketvinder

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt, hangt af van je verzekering. Je kiest bij ons uit de Zorg Voordelig en de Zorg Vrij verzekering.

Lees meer over de basisverzekeringen

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het overzicht van onze Zorg Vrij aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekering

De kosten voor de tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf kies je zelf het bedrag dat je maximaal vergoed krijgt.

Vergelijk alle TandenGaaf verzekeringen


Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact