Ga direct naar inhoud

Verbouwen of verhuizen

  • De voor- en nadelen op een rij

Weet je niet zeker of je wilt verbouwen of toch liever verhuizen? De afweging tussen verbouwen of toch op zoek gaan naar een nieuw huis kan lastig zijn. In je eigen huis en buurt blijven wonen maar dan wel een aannemer inhuren of de spullen inpakken en op zoek naar een nieuwe buurt. Naast de praktische vragen zijn er ook financiƫle afwegingen. Wij helpen je graag bij deze keuze.

Voor- en nadelen

Past je huis niet meer helemaal bij je woonwensen? Dan overweeg je misschien om je woning te verbouwen of dat je beter kunt verhuizen. Wij hebben de voor- en nadelen van verbouwen en verhuizen voor je op een rij gezet.

Lees meer over de voor- en nadelen


Verbouwen

Een nieuwe woning, uitbouw, dakkapel, badkamer of keuken? Een verbouwing in of aan je huis kan je niet alleen meer woongenot opleveren. Het kan ook de waarde van je woning sterk doen stijgen. Dat is natuurlijk erg leuk, maar bij een verbouwing komt veel kijken en het kost vaak veel geld.

Lees meer over verbouwen

Verhuizen

Een nieuw huis kopen en een hypotheek afsluiten. Je hebt het allemaal al een keer gedaan. Maar nu je weer gaat verhuizen wil je zeker weten dat je opnieuw de juiste keuzes maakt. Want ga je je hypotheek meenemen of toch oversluiten? En hoe zit het met de overwaarde? Of de restschuld? Wij zetten je mogelijkheden op een rij en helpen je op weg met onze praktische checklist.

Lees meer over verhuizen

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur